Vi anerkender betydningen af at give dig præcise og pålidelige oplysninger, hvilket er grunden til vi har investeret i flere certificering processer. image

Fokus på kvalitet: ISO 9001 Certificering

Vores virksomhedskvalitetsprocesser, kundeservice og produktudviklingsprocedurer opfylde eller overstige ISO 9001: 2008 standarder – som de første der arbejder indenfor materialeegenskabs oplysninger.

Fokus på pålidelighed: Superstrukturen

Ud over at sikre kvaliteten af oplysningerne, giver Total Materia den højeste service og pålidelighed.

Top kvalitets servere: Total Materia er baserede på sikrer servere der forvaltes af en førende internetudbyder (bedømt i Top 5 over hele verden ifølge Gartner rapport for 2006) med en 7Gbps forbindelse til datacenteret og med 100% oppetidsgaranti. Acceleration af 20 til 140% svartider er aktiveret ved hjælp af Advanced Anycast Routing teknologi, som sikrer hurtige og pålidelige DNS-forbindelser.

6 x redudant adgang for ultimative tilgængelighed: Tre niveauer af uafbrydelige strømforsyninger, en dobbelt backup strømgenerator, redundante processorer og 6 x redundant adgang til internettet via globale udbydere.

Global mesh af replikerede, fejlsikre netværker: Total Materia er sikkert selv i utænkelige katastrofe situationer. Dual servere er fysisk placeret på forskellige kontinenter og drevet af metoder, der sikrer 100% failover kapaciteter.

Turnkey system, der fungerer for dig: Uanset den Total Materia Web Udgave du har, vil vi sørger for automatiske database opdateringer og softwareopgraderinger.

Fokus på sikkerheden: ISO 27001 Certificeret

Total Materia giver dig et ISO 27001 certificeret sikkerhedsniveau for Information Security Management Systems (ISMS).

Dedikeret sikkerhedsudstyr: Dedikeret Cisco hardwarefirewall, forvaltet af Cisco teknikere og en øget port kontrol giver højere sikkerhed af dine data.

Ubrydelig sikkerhed for følsomme oplysninger: Alle dine følsomme oplysninger er behandlet i et sikkert miljø, hvor der er brugt en ubrydelig SSL 3.0 med høj, 128-bit kryptering og 1024 bit exchange.

24x7 overvågning og back-up politik: Tekniske foranstaltninger for sikkerhed og pålidelighed omfatter også øget overvågning og netværkstrafik, transaktioner replikeres i realtid for at øge hastigheden af genopretningen, og tre back-ups opbevares fysisk på forskellige kontinenter.

Fulde forpligtelse til at beskytte dine personlige oplysninger: Dine oplysninger er helt fortrolige, og vores fortrolighedspolitik er i overensstemmelse med direktivet og EU Data Protection direktiv 95/46 om beskyttelse af privatlivets fred og elektronisk kommunikation 2002/58/EF. Standarderne for databeskyttelse er højt og omhyggeligt håndhævet.

Fokus på dine behov: Verden klasse Teknisk Support

Total Materia's ingeniører og metallurger har erfaring og ekspertise til at hjælpe dig med de mest udfordrende metallers identifikation, egenskaber, krydshenvisninger og generelle oplysninger om standarder.

Tilgængelig GRATIS for vores kunder, vores 25 specialister, databasefunktioner, omfattende off-line bibliotek og årtiers industrielle og R&D erfaring står til din rådighed!