PolyPLUS este un set de date ce conţine proprietăţi ale materialelor non-metalice pentru mii de materiale plastice, ceramică si compozite acoperind atat materiale standard cat si particulare, incluzand seturi de date cu proprietaţi avansate.

Integrat cu baza de date a Total Metals care conţine peste 350,000 aliaje ale metalului, PolyPLUS permite Total Materia sa fie utlizat ca o soluţie unică in căutarea materialului dorit.

Provocăriile
  • Găsirea datelor particulare si standar ale proprietăţilor materialelor pentru polimeri, compozite si ceramică
  • Comparaţie simultană a diferitelor tipuri de materiale metalice sau non-metalice si găsirea celor mai bune alternative
  • Găsirea informaţiei despre proprietăţi rare avansate pentru calcule FEA/ CAE incluzand date despre tensiune-deformare si oboseala a materialului
  • Ineficienţa de a lucra cu multiple resurse acoperind metale si non-metale si mixand multiple discipline si departamente de business

Soluţia: Total Materia - PolyPLUS

Modulul PolyPLUS aparţinand Total Materia oferă date privind proprietăţiile materialelor non-metalice pentru mii de materiale plastice, ceramice si compozite acoperind o arie extinsă de informaţie privind proprietăţile standard sau avansate.

plus
solution img
CEA MAI AVANSATĂ RESURSĂ PENTRU TOATE NECESITĂŢIILE LEGATE DE PROPRIETĂŢIILE MATERIALELOR

In combinaţie cu baza de date cea mai complexă PolyPLUS, furnizează toate beneficiile bazei de date Total Metals pentru non-metale incluzand informaţii privind proprietăţiile a mii de materiale plastice, ceramice si compozite, toate disponibile printr-un simplu click!

solution img
DATE AVANSATE PRIVIND PROPRIETĂŢIILE MATERIALELOR NON-METALICE

Pe langă găzduirea unei unice colecţii de date privind proprietăţile avansate pentru materiale metalice, Extended Range oferă deasemenea un set complex de diagrame tensiune-deformare si date privind oboseala privind materiale non-metalice.

solution img
DEZVOLTARE DE NEEGALAT SI UPGRADE-URI

Datorită echipei noastre dedicate PolyPLUS, noi informaţii si upgrade-uri privind funcţionalitatea sunt adăugate o dată pe lună ceea ce inseamnă o crestere rapidă a bazei noastre de date privind materialele non-metalice, făcând-o o sursă indispensabilă pentru comunitatea ingineriilor.

Beneficiile

O singura resursa necesară pentru toate proprietăţiile materialelor; noi oportunităţi in design prin compararea performanţei diverselor materiale