PolyPLUS este un set de date ce conţine proprietăţi ale materialelor nemetalice pentru mii de materiale plastice, ceramică și compozite.

Integrat cu baza de date Total Metals care conține peste 350,000 de aliaje metalice, Poly Plus face ca Total Materia să poată fi folosită ca și soluție singulară pentru toate nevoile legate de materiale.

Provocarea
  • Găsirea de date precise și verificate, provenite din standarde sau de la producători, pentru polimeri, compozite, ceramică, fibre, ciment, spume, lemn
  • Comparaţie simultană a diferitelor tipuri de materiale metalice sau nemetalice și găsirea celor mai bune alternative
  • Accesarea unor surse de informații rare privind propietățile avansate necesare pentru calculele FEA/CAE precum curbe de tensiune-deformație sau comportamentul la oboseală

Soluţia: Total Materia - PolyPLUS

Date privind proprietatiile materialelor nemetalice pentru zeci de mii de plastice, ceramice și compozite. Conține mii de materiale definite de standarde sau de producători. Ușurință în căutarea proprietăților avansate ale nemetalelor, de la curbe de tensiune-deformație pâna la proprietăți ciclice.

plus
solution img
SOLUȚIE ALL-IN-ONE PENTRU TOATE NEVOILE LEGATE DE PROPRIETĂȚILE MATERIALELOR

PolyPLUS oferă aceleași avantaje ca și Total Metals (baza de date pentru materiale metalice cea mai completă din lume), dar pentru materialele nemetalice: proprietăți a mii de plastice, ceramice, compozite, fibre, spume, toate disponibile la un click distanță!

solution img
DATE AVANSATE PRIVIND PROPRIETĂŢIILE MATERIALELOR NEMETALICE

Pe langă găzduirea unei colecții unice de date avansate pentru materialele metalice, Extended Range oferă de asemenea un set cuprinzător de curbe de tensiune-deformație și date de oboseală pentru nemetale.

solution img
DEZVOLTĂRI ȘI ACTUALIZĂRI NEEGALATE

Datorită echipei noastre dedicate PolyPLUS, actualizările datelor și a funcționalităților sunt efectuate lunar, facând din baza noastră de date pentru materialele nemetalice în continuă creștere o resursă indispensabilă pentru comunitatea inginerilor.

Beneficiile

O singură sursă de date care răspunde tuturor nevoilor legate de proprietățile materialelor; oportunități noi de design prin compararea performanțelor unor materiale complet diversificate.