PolyPLUS er et datasett for tusenvis av ikke-metalliske materialer som plastikker, keramiske materialer og kompositter, og dekker både proprietære og standardmaterialer, inkludert avanserte datasett for egenskaper.

Gjennom integrasjon med Total Metals, som inneholder over 350,000 metalliske legeringer, har PolyPLUS gjort Total Materia til den mest omfattende ressursen for materialer.

Utfordringer
  • Finne presise, sporbare standarder og proprietære materialer samt materialegenskaper for polymer, kompositter og keramiske materialer
  • Simultan sammenligning av flere ulike typer metalliske og ikke-metalliske materialer for å finne de beste alternativene
  • Finne sjelden, avansert egenskapinformasjon for FEA/CAE beregninger inkludert spennings- tøyningskurver, og utmattingsdata
  • Ineffektivitet ved å jobbe med flere kilder som dekker metaller og ikke-metaller over flere bedriftslokaler og disipliner.

Løsningen: Total Materia - PolyPLUS

PolyPLUS modulen fra Total Materia tilbyr materialdata for flere tusen ikke-metalliske materialer som plastikker, keramiske materialer og kompositter, og dekker et vidt spekter av standard og avanserte materialegenskaper.

plus
solution img
DEN ULTIMATE DESTINASJONEN FOR ALL MATERIALDATA

I kombinasjon med verdens mest omfattende database for metallegenskaper gir PolyPLUS alle fordelene til Total Metals, men for ikke-metaller. Inkludert informasjon for flere tusen ulike plastikker, keramiske materialer og kompositter, og alt alt er kun ett museklikk unna!

solution img
AVANSERT MATERIALDATA FOR IKKE-METALLER

I tillegg til å ha en unik samling avanserte materialegenskaper, har Extended Range også omfattende sett med spennings- tøyningskurver og utmattingsdata for ikke-metaller.

solution img
ENESTÅENDE UTVIKLING OG OPPDATERINGER

Gjennom vårt dedikerte PolyPLUS team legger vi til ny data og funksjonalitet hver eneste måned, hvilket betyr at vårt voksende bibliotek for ikke-metaller fort har blitt en uvurderlig ressurs for ingeniørbransjen.

Fordelene

Én destinasjon for alle dine materialdatabehov; nye muligheter i design ved å sammenligne ytelsen til to fullstendig ulike materialer