PolyPLUS is de niet-metalen materiaaleigenschappen dataset voor duizenden kunststoffen, keramieken en composieten die zowel propietary en standaard materialen inclusief geavanceerde eigenschap datasets bevat.

Geïntegreerd met de Total Metals databank die meer dan 350.000 metaallegeringen bevat, stelt PolyPLUS Total Materia in staat om te worden gebruikt als een echte one-stop oplossing voor uw materiële behoeften.

De Uitdagingen
  • Het vinden van nauwkeurige herleidbare norm en proprietary eigenschappen voor polymeren, composieten en keramiek
  • Gelijktijdige vergelijking van verschillende soorten metalen en niet-metalen materialen en het vinden van de beste alternatieven
  • Het zoeken naar zeldzame geavanceerde eigenschappen voor FEA / CAE berekeningen, zoals stress-strain en vermoeidheid gegevens
  • Inefficiëntie van het werken vanuit meerdere bronnen met betrekking tot metalen en niet-metalen en verdeeld over meerdere business afdelingen en disciplines

De Oplossing: Total Materia - PolyPLUS

De PolyPLUS module van Total Materia biedt niet-metalen materiaaleigenschappen voor duizenden kunststoffen, keramieken en composieten die een breed scala van norm en geavanceerde proprietary informatie bevat.

plus
solution img
ULTIEME ONE STOP BRON VOOR ALLE MATERIAAL EIGENSCHAPPEN

In combinatie met 's werelds meest uitgebreide metalen database biedt PolyPLUS alle voordelen van de Total Metals databank voor niet-metalen, waaronder proprietary informatie voor duizenden kunststoffen, keramieken en composieten en allemaal beschikbaar met een klik op de knop!

solution img
GEAVANCEERDE PROPRIETARY DATA VOOR NIET-METALEN

Dit bevat een unieke collectie geavanceerde eigenschapen voor metalen, biedt Extended Range ook een uitgebreide collectie van stress-strain curven en vermoeidheidsgegevens voor niet-metalen.

solution img
ONGEPARALLELDE ONTWIKKELINGEN EN UPGRADES

Via onze toegewijde PolyPLUS team worden nieuwe data en functionaliteit toegevoegd door onze maandelijkse update policy, dit betekent dat onze groeiende bibliotheek van niet-metalen hard op weg is een onmisbaar hulpmiddel voor de engineering gemeenschap te worden.

De Voordelen

One-stop bron voor alle materiaaleigenschappen, nieuwe mogelijkheden in het ontwerp door het vergelijken van de prestaties van volledig gediversifieerde materialen