A PolyPLUS a nemfémes anyagtulajdonságok adatbázisa. Gyártói és szabványos műanyagok, kerámiák és kompozitok ezreit, valamint ezek speciális anyagtulajdonságait tartalmazza.

A PolyPLUS és a több mint 350 000 fémes anyagot tartalmazó Total Metals adatbázis integrálásával a Total Materia valóban 'egyablakos' megoldást jelent az Ön anyagtulajdonságokkal kapcsolatos igényeire.

A problémák
  • Szabványos és gyártói polimerek, kerámiák és kompozitok anyagtulajdonságainak precíz, nyomon követhető keresése
  • Különböző fémes és nemfémes anyagok egyidejű összehasonlítása a legjobb alternatíva megtalálása érdekében
  • Nehezen fellelhető anyagjellemzők - például feszültség-alakváltozási vagy fáradási adatok - keresése FEA/CAE számításokhoz
  • Rossz hatásfokú munka az információforrások széttagoltságából, a különböző osztályok eltérő eljárásrendjéből adódóan

A megoldás: Total Materia - PolyPLUS

A Total Materia PolyPLUS modulja műanyagok, kerámiák és kompozitok ezreinek nemfémes anyagjellemzőit tartalmazza, a szabványos és speciális anyagtulajdonságok széles spektrumát lefedve.

plus
solution img
EGYETLEN KOMPLEX FORRÁS, AMELY KIELÉGÍT MINDEN ANYAGTULAJDONSÁGOKKAL KAPCSOLATOS IGÉNYT

A világ legátfogóbb fémes anyagok tulajdonságait tartalmazó adatbázisával kombinálva a PolyPLUS a Total Metals adatbázis valamennyi előnyét kínálja nemfémes anyagok keresése esetén is. Műanyagok, kerámiák és kompozitok - mindez egy kattintással elérhető!

solution img
SPECIÁLIS ANYAGUTLAJDONSÁGOK A NEMFÉMES ANYAGOKRA

Az Extended Range nemcsak a fémes anyagokra vonatkozó speciális anyagtulajdonságok egyedülálló gyűjteményét jelenti, hanem emellett a nemfémek feszültség-alakváltozási görbéit és fáradási adatait is tartalmazza.

solution img
EGYEDÜLÁLLÓ FEJLESZTÉSI ÉS FRISSÍTÉS GYAKORLAT

Lelkes PolyPLUS csapatunknak köszönhetően havonta frissülnek az adatok és a funkciók, így biztosak vagyunk abban, hogy a nemfémekre vonatkozó, egyre növekvő adatbázis hamarosan a mérnöki szakma nélkülözhetetlen alapeszközévé válik.

Előnyök

Egyetlen helyen elérhető minden anyagtulajdonság. A tervezés számára új távlatokat nyit az a lehetőség, hogy immár teljesen különböző anyagminőségek is összehasonlíthatók.