PolyPLUS er et ikke-metallisk materialeegenskabs datasæt for tusindvis af polymere, keramer og kompositter som dækker både proprietære og standard materialer, herunder avancerede egenskabs datasæt.

Integreret med Total Metals, som indeholder over 350,000 metallegeringer, gør PolyPLUS så Total Materia dækker alle dine materielle behov.

Udfordringerne
  • At finde præcise understøttede standarder og proprietære materielle værdier data for polymerer, kompositter og keramer
  • Samtidige sammenligning af forskellige slags metallisk og ikke-metalliske materialer for at kunne finde de bedste alternativer
  • Skaffe sjældne avancerede egenskaber for FEA/CAE beregninger herunder spænding, tøjning og udmattelses data
  • Ineffektiviteten af at arbejde med flere forskellige kilder som henholdsvis dækker metaller og ikke-metaller og som er forskellige på tværs af afdelinger og arbejdsopgaver.

Løsningen: Total Materia - PolyPLUS

Modulet PolyPLUS fra Total Materia tilbyder ikke-metallisk materiale egenskabsdata for tusindvis af polymerer, keramer og kompositter og dækker en bred vifte af standarder og avancerede egenskabsoplysninger.

plus
solution img
DEN ULTIMATIVE DESTINATION FOR ALLE MATERIELLE VÆRDIER

I kombination med verdens mest omfattende metalegenskabs database, giver PolyPLUS alle fordelene fra Total Metals database, men for ikke-metaller herunder egenskabsoplysninger til tusindvis af polymere, keramer og kompositter og alt er kun et museklik væk!

solution img
AVANCERET EGENSKABSDATA FOR IKKE-METALLER

Samt at indeholde en unik samling af avancerede egenskabsdata for metalliske materialer, tilbyder det udvidet sortiment også et omfattende sæt af spænding tøjnings kurver og udmattelses data for ikke-metaller.

solution img
ENESTÅENDE UDVIKLING OG OPDATERINGER

Gennem vores dedikerede PolyPLUS team tilføjes nye data på månedsbasis, hvilket betyder at vores voksende bibliotek af ikke-metaller hurtigt er ved at blive en uundværlig ressource for ingeniør branchen.

Fordelene

En enkelt destination for alle dine materialedatabehov; nye muligheder for design ved at sammenligne ydeevne fra mange forskellige materialer