Partnerstva i OEM rešenja

ACAROM

ACAROM je najveći predstavnik auto udruženja Rumunije i okuplja 144 kompanija koje se bave razvojem postojećih i novih aktivnosti u automobilskoj industriji Osnovan 1996, ACAROM je daleko poznat u Rumunskoj automobilskoj industriji

Udruženje inicira, potpomaže i koordinira aktivnosti za svoje članove uključujući učešće u nizu industrijskih događaja, organizaciji treninga, lobiranje za rešenje problema u industriji, razvoja, proširuje standarde i propise vezane za automobilsku industriju.

Osnovne delatnosti kompanija koje su članice uključuju: dizajn i inženjering delova i i samih vozila, proizvodnja i plasman materijala za automobile, komponente, module i auto delove. Takođe vrše usluge vezane za proizvodnju i održavanje vozila i prateće opreme.

Key To Metals AG, kao globalni lider u pružanju informacija o osobinama metala će aktivno doprineti tehničkim aktivnostima ACAROM-a pružajući njegovim članovima, mogućnost korišćenja najsveobuhvatnije platforme za informacije o osobinama materijala na svetu.

AIPE

AIPE (Italijansko udruženje proizvođača sudova pod pritiskom) je neprofitna organizacija koja okuplja najvažnije proizvođače kotlova u Italiji.

Namera ove organizacije je da se efikasno i brzo izbori sa glavnim izazovima sa kojima se suočavaju proivođači kotlova, ne samo na lokalnom nivou, već i na internacionalnoj skali.

AIPE je uglavnom baziran na istraživanju i saradnji sa institutima kako nacionalnih tako i međunarodnih univerziteta. Namera je da se unapredi tehnički, naučni i ekonomski razvoj pripravnika kroz aktivno učešće i organizaciju sastanaka, događaja i treninga prema sopstvenim uputstvima koji su bazirani na podeli resursa i informacija.

Key To Metals AG, kao globalni lider u pružanju informacija o osobinama metala želi aktivno da doprinese tehničkim/naučnim aktivnostima AIPE-a pružajući njegovim članovima, mogućnost korišćenja najsveobuhvatnije platforme za informacije o osobinama materijala na svetu.

Altair

Altair je globalni provajder tehnologije koja jača inovacije i pruža stručnu pomoć u oblasti projektovanja proizvoda, naprednih softvera za inženjering, računarskih tehnologija prema potrebama i pruža analitička rešenja u proteklih 27 godina.

Jedna od ponuđenih rešenja Altair-a je Altair Partner Alliance, softverska platforma koja uključuje statistiku, bazu podataka, softver za vizualizaciju i simulaciju, kako bi pomogao u donošenju boljih poslovnih odluka u kompanijama.

Key to Metals AG se pridružila Altair Partner Alijansi u januaru 2012. godine i od tada se pokazala kao jedna od najpopularnijih partner aplikacija dostupna zajednici korisnika APA. Sa konstantnim uvećavanjem broja korisnika, iz više od 200 organizacija širom sveta, sada ima preko 450 korisnika koji koriste prednosti Key to Metals AG širom sveta.

Posetite partner stranicu na Altair Partner Alliance ili pogledajte našu Premium verziju za Partner Alliance korisnike.

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SYSTEMS više od 30 godina pruža naučna računarska i inženjerska rešenja za niz svojih klijenata. Specijalizovana prvobitno za pružanje softvera, CYBERNET SYSTEMS teži da ponudi sveobuhvatno rešenje za sve klijente koji imaju potrebe u oblasti CAE, uključujući strukturne, termičke analize, kao i analize fluida, samo da pomenemo pojedine.

Pored ponude softvera, CYBERNET SYSTEMS pruža niz sveobuhvatnih tehničkih usluga, uključujući tehničku podršku, konsultantske usluge i obuku korisnika.

Key to Metals AG i CYBERNET SYSTEMS su pokrenuli svoj zajednički proizvod u decembru 2012. godine za CYBERNET korisnike. Ona sadrži ekskluzivno razvijenu Desktop Verziju od strane Key to Metals AG, odnosno tehnologiju koja dozvoljava krajnjim korisnicima CYBERNET-a da eksoportuju podatake iz baze u ANSYS softver, a gotov .xml format uspešno premošćuje razliku između naših podataka i krajnjih korisnika računarskih softverskih paketa.

Pogledajte više o Key to Metals CYBERNET verziji (dostupno iskljucivo japanskom jeziku).

DPS Software Sp. zoo.

DPS softver Sp. zoo. je vodeći provajder konsultantskih usluga i CAD / CAM / CAE / PDM / PLM rešenja koji podržavaju rad projektanata, inženjera i tehnologa. Više od 18 godina, kompanija je fokusirana na podršku preduzeća u Poljskoj, posebno u oblasti softvera za projektovanje, proizvodnju, inženjerske analize i upravljanje dokumentacijom.

Kompanija je prva i najveća među ovlašćenim dilerima SolidWorks alata za parametarsko modeliranje u Poljskoj. Portfolio kompanije takođe uključuje softvere Alphacam, SURFCAM, SolidCAM, CabinetVision, iMold, SWOOD i DraftSight pored drugih softverskih paketa.

Softver DPS Poland je specijalizovana za kreiranje i unapređivanje inženjerske sredine kroz razvoj i uz upotrebu DPS dedicated Competence centra, centra za tehničku podršku i centra za obuku. Kompanija DPS Software Sp. zoo je 2015. godine je zvanično uključen u strukturu Nemačke grupe kapitala DPS Software GmbH.

ELSEVIER

Elsevier je svetski provajder rešenja u oblasti informacija za poboljšanje naučnih, zdravstvenih dostignuća i tehnologija profesionalaca, osposobljavajući ih da donose bolje odluke, da pružaju bolju negu i ponekad dođu do revolucionarnih otkrića koja pomeraju granice nauke i ljudskog napretka.

Knovel je rešenje iz Elseviera za inženjerske informacije, za istraživanje i za podršku prilikom odlučivanja, koja pruža pouzdane odgovore inženjerima, isporučujući tehničke podatke sa snažnom inženjerskom pretragom i analitičkim alatkama preko cloud aplikacije. Knovel korisnici uključuju hiljade inženjera, studenata inženjeringa i naučnika primenjenih nauka širom sveta.

INEC

INEC provide the analysis, expertise, tools, and monitoring to help you solve your toughest business challenges through IT solutions.

We are supporting our customers needs for more than 25 years. We started as computer & electronics provider then we worked on wider scale providing total solutions for our customers including consultancy, construction, importing, implementing & maintenance for all our customer’s needs as main contractor with CAN DO attitude.

INMAS

INMAS GmbH ima 20 godina iskustva u standardizaciji, pogotovo za CE tržišta. INMAS pomaže kompanijama u implementaciji i primeni normi i standarda u cilju poboljšanja kvaliteta poslovanja.

INMAS se bavi standardizacijom u praktično svim granama industrije. U fokusu naših klijenata, u većini slučajeva, su kvalitet procesa proizvodnje i organizacije, kvalitet proizvoda i saradnja sa poslovnim partnerima. Zato, raznolikost je bitan preduslov u našem radu. Standardi orijentisani na upravljanje procesima proizvodnje su kreirani tako da omoguće najveću uštedu sredstava, a Intra Norma je alat koji to omogućava.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS razvija instrumente visoke tehnologije i sisteme za istraživanje i razvoj za industriju, od rešenja za osnovna istraživanja u fizici, do komercijalno održivih nanotehnologija.

Razvoj instrumenata budućih tehnologija i sistema za industriju, kao i istraživanja, zahtevaju kombinaciju ključnih sposobnosti iz oblasti niskotemperaturne fizike i visoke magnetne tehnologije, X-ray i optičke metode merenja, tunelske i skenirajuće mikroskopskopije elektrona, kao i premazivanje plazmom i proces nagrizanja?

U oblasti optičko-emisione spektrometrije za analizu metala, Total Materia baza za osobine metala se može naći u svim proizvodima koji znatno olakšavaju identifikaciju metala i usaglašenost sa standardima i specifikacijama.

Posetite www.oxford-instruments.com. Za više informacija

Siemens AG

Kao jedan od svetskih najvećih inženjerskih i organizacija elektronike, Siemens AG ima jaku pozadinu i učešće u oblasti Product Lifecycle menadžmenta (PLM). Pružanjem PLM softverskih rešenja, Siemens ima za cilj je da pomogne organizacijama širom sveta da rade kao jedan tim, stvaranjem povezane strukture podataka i ujedinjujući korišćene sisteme unutar organizacije, kao što su CAD, CAM i CAE softver.

Jedan od zvaničnih partnera Siemensa, Key to Metals AG pruža jedinstvene prednosti korisnicima Siemens PLM softvera pružanjem ogromne kolekcije podataka o materijalima, a Extended Range pruža mogućnost za pronalazak naprednih osobina materijala za složene linearne i nelinearne kalkulacije, sve to samo jednim klikom. Kao najkompletnije dostupno rešenje za podatake o materijalima , Key to Metals AG radi u sinergiji i odlično se uklapa sa modernom efikašnošću PLM sredine.

Posetite Total Materia na Siemens web stranici na Siemens web stranici da biste saznali više.

SPECTRO

U sklopu AMETEK odeljenja za analizu materijala, SPECTRO je jedan od vodećih globalnih snabdevača analitičkim instrumentima, koja primenjuju optičku emisiju i X-ray florescentnu spektrometrijsku tehnologiju za industrijsku upotrebu, za istraživanja i akademije kao i za osnovnu analizu materijala.

Key to Metals AG je od 2008. godine obezbedio kupcima SPECTRO-a rešenje neprocenjive vrednosti, pružanjem specijalno razvijene baze podataka za materijale, posebno za XRF i OES korisnike i sa time nastoji da pomogne pri identifikaciji materijala na osnovu hemijskog sastava dobijenih iz spektrometra. Key to Metals ekskluzivno SPECTRO-u pruža tzv. Grade Library Builder u sklopu SPECTRO baze metala koji omogućava kreiranje i upravljanje datotekama materijala koje se tako mogu modifikovati, a potom i eksportovati direktno na uređaj.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fisher Scientific Inc. je svetski lider u opsluživanju nauke i pruža rešenja za svoje klijente u farmaceutskim i biotech kompanijama, bolnicama i kliničkim dijagnostičkim laboratorijama, na univerzitetima, u istraživačkim ustanovama i u vladinim agencijama, kao i za životnu sredinu i za industrije kontrole procesa.

Kao jedan od tri poslovne jedinice, Thermo Scientific nudi analitičke instrumente, laboratorijsku opremu, softvere, usluge, potrošni materijal i reagense, uključujući i širok opseg rešenja spektrometra.

Key to Metals AG i Thermo Scientific rade zajedno od 2010. godine i pružaju krajnjim korisnicima Optičkih emisionih spektrometara (OES) besprekornu dektop verziju Key to Metals AG-a. U sklopu proizvoda, nudimo korisnicima potpuni pristup srži podataka, omogućavajući proveru, upoređivanje i eksportovanje hemijskog sastava metala, direktno u OXSAS za poređenje analiziranih podataka dobijenih iz OES-a.

Pročitajte više o Key to Metals AG ponudi preko Thermo Fisher Scientific.