Parteneriate si soluţii OEM

ACAROM

ACAROM, Asociația Constructorilor de Automobile din România, este cea mai mare asociație reprezentativă în domeniu și reunește 144 de companii care dezvolta activități în industria de automobile. Înființată în 1996, ACAROM este vocea industriei auto românești.

Asociația inițiază, facilitează și coordonează acțiunile membrilor săi, inclusiv participarea la o serie de evenimente din industrie, organizarea de programe de formare, face lobby referitor la problemele din industrie, participă la dezvoltarea și difuzarea standardelor și a reglementărilor legate de sectorul auto.

Activitățile de bază ale companiilor membre includ: proiectarea și ingineria de piese și vehicule, fabricarea și comercializarea materialelor auto, a componentelor, modulelor si a pieselor auto. Ei, deasemenea, execută și servicii legate de fabricarea și întreținerea vehiculelor și a echipamentelor asociate.

Key to Metals AG, este lider global în furnizarea informațiilor despre proprietățile materialelor, și va contribui în mod activ la activitatea tehnică a ACAROM prin livrarea membrilor acesteia posibilitatea de a utiliza cea mai cuprinzătoare platformă informativă din lume cu proprietăți pentru materiale.

AIPE

AIPE (Asociația italiană a Specialiștilor din Domeniul Echipamentelor sub Presiune) este o asociație fără scop lucrativ care reuneste cei mai importanți producători de cazane sub presiune din Italia.

Intenția organizației este de a face față în mod eficient și rapid, principalelor provocări cu care se confruntă producătorii de cazane, nu doar la nivel local, ci și la nivel internațional.

Activitatea AIPE se bazează în principal pe cercetare și cooperare cu institute si universități naționale și internaționale. Intenția este de a consolida dezvoltarea tehnică, științifică și economică a asociaților prin participarea activă și organizarea întâlnirilor, evenimentelor și a trainingurilor în conformitate cu orientările sale bazate pe partajarea resurselor și informațiilor.

Key to Metals AG, este lider global în furnizarea informațiilor despre proprietățile materialelor, și vrea să contribuie în mod activ la activitatea tehnică / științifică a AIPE prin livrarea membrilor acesteia posibilitatea de a utiliza cea mai cuprinzătoare platformă informativă din lume cu proprietăți pentru materiale.

Altair

Altair este liderul global in furnizarea de tehnologie care susţine inovaţia clientelei şi au asigurat asistenţa expert in domeniile designului de produs,programe de inginerie avansată şi tehnologii de computerizare la cerere pentru ultimii 27 ani.

Numai una dintre soluţiile oferite de Altair este Altair Partner Alliance, o platformă de software on-demand care include software pentru statistici, baze de date, vizualizare şi simulare ce ajută companiile să ia decizii mai bune in afaceri.

Key to Metals AG s-a alăturat Altair Partner Alliance in ianuarie 2012 si de atunci s-a dovedit a fi una dintre cele mai populare aplicaţii partenere disponibile pentru comunitatea utilizatorilor APA. Cu un număr continuu în creştere de utilizatori din mai mult de 200 de organizaţii din toată lumea, există acum un surplus de 450 de utilizatori din intreaga lume care beneficiază de Key to Metals AG.

Vizitati pagina noastrala Altair Partner Alliance sau faceţi un tur al Ediţiei nostre Premium pentru utilizatori ai Partner Alliance.

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SYSTEMS a furnizat soluţii ştiinţifice computaţionale şi inginereşti pentru o gamă vastă de clienţi de mai mult de 30 ani. In mare specializată in furnizarea de software, CYBERNET SYSTEMS se străduieşte să ofere o soluţie completă la nevoile clienţilor CAE incluzând analize termale, structurale si fluide la nume.

In plus faţă de ce software-ul oferă, CYBERNET SYSTEMS furnizează o varietate de servicii technice complexe, incluzând suport tecnic, consultanţă si educaţie a utilizatorului.

Key to Metals AG si CYBERNET SYSTEMS şi-au lansat noul produs impreună pentru clienţii CYBERNET in decembrie 2012. Consistând intr-o ediţie exclusivă Key to Metals AG desktop, au creat tecnologia care permite utilizatorilor CYBERNET să exporte informaţia din baza de date la un solvent ANSYS deja in format xml. făcând posibilă legătura intre informaţia noastră şi pachetele computaţionale de software ale utilizatorilor..

Citiţi mai multe despre ediţia cibernetică KEY to METALS. (doar in limba japoneză).

ELSEVIER

Elsevier este liderul mondial în furnizarea soluțiilor informatice care îmbunătățesc performanțele științei, sănătății și a profesioniștiilor în tehnologie, împuternicindu-le să ia decizii mai bune, să furnizeze ingrijire mai bună și, uneori, să facă descoperiri revoluționare care trec peste limitele cunoașterii și a progresului uman.

Knovel este soluția pentru informații de inginerie, descoperire și suport decizional de la Elsevier, care oferă răspunsuri în care inginerii pot avea încredere. Aceste răspunsuri sunt oferite prin furnizarea datelor tehnice vitale împreună cu instrumente analitice și de căutare puternice prin intermediul unei aplicatii cloud-based. Utilizatorii Knovel includ mii de ingineri, studenți de inginerie si oamenii de stiința aplicată din intreaga lume.

GWP

Cunoașterea creează progres. Organizația oferă testarea materialelor și este un furnizor complet pentru lumea complexă de materiale, procese și produse.

Analizăm daune și sprijinim acțiunile de rechemare, desfășurăm cercetări și dezvoltăm inovații, precum și asigurăm calitatea prin investigații de laborator.

Informații importante: 40 de ani de experiență, 12 laboratoare și ateliere de lucru, peste 15.000 de comenzi, peste 2.000 de clienți, trei locații acreditate, în proprietate privată. Cu AZT Risk & Technology GmbH , menținem un laborator de parteneriat pentru analiza daunelor.

INEC

INEC provide the analysis, expertise, tools, and monitoring to help you solve your toughest business challenges through IT solutions.

We are supporting our customers needs for more than 25 years. We started as computer & electronics provider then we worked on wider scale providing total solutions for our customers including consultancy, construction, importing, implementing & maintenance for all our customer’s needs as main contractor with CAN DO attitude.

INMAS

INMAS GmbH are o experiență de 20 de ani cu privire la domeniul standardizării în special pe piața CE. INMAS sprijină companiile în implementarea și aplicarea normelor și standardelor în întreaga organizație însemnând calitatea și avantajele sunt îndeplinite, iar amenințările privind răspunderea și riscurile sunt evitate.

INMAS are aplicabilitate pe scară largă, deoarece acoperă standardele care se găsesc în toate aplicațiile industriale. Principalele domenii de interes pentru clienții noștri se referă la calitatea produselor, precum și la procesele din cadrul organizației, siguranța produselor și cooperarea cu partenerii de afaceri. Din acest motiv, diversitatea este cea mai importantă cerință a acțiunilor noastre. În mod critic, sistemele de management orientate spre proces sunt concepute special pentru a maximaliza economiile de costuri și Intra Norma este instrumentul pentru a atigne acest scop.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS dezvoltă instrumente şi sisteme high-tech pentru cercetare şi dezvoltare, precum şi pentru industrie, de la soluții pentru cercetare de bază în fizică până la nanotehnologie viabilă comercial.

Dezvoltarea instrumentelor tehnologice a viitorului şi a sistemelor pentru industrie şi cercetare necesita o combinație de competențe de bază în domeniul de fizică și temperatură scăzută și a tehnologiilor avansate magnetice, in domeniul razelor x şi metodelor optice de măsurare, a tunelelor şi a microscopiei de scanarea electronului, precum şi în domeniul acoperiri cu plasmă şi a proceselor de gravare.

În domeniul spectroscopie de emisie optica pentru analiza metalelor, baza de date Total Materia, care conține proprietăți ale metalelor, este inclusă în toate produsele pentru a facilita substanțial identificarea metalelor și conformitatea lor cu standarde și specificații.

Vizitați www.oxford-instruments.com pentru mai multe informații.

Siemens AG

Ca una dintre cele mai mari organizaţii electronice şi ingineresti din lume, Siemens AG are un puternic fundal şi implicare in domeniul Product Lifecycle Management (PLM). Asigurând o gamă de programe PLM, Siemens ţinteşte să ajute organizaţiile globale să funcţioneze ca o singură echipă prin crearea unei structuri coerente de date şi consolidând multiplele sisteme folosite in cadrul organizaţiei, cum ar fi programele CAD, CAM si CAE.

Ca partener oficial al Simens, Key to Metals AG oferă câteva unice avantaje utilizatorilor programului Siemens PLM prin furnizarea unei colecţii vaste de date privind materialele si in Extended range, abilitatea de a găsi proprietăţi avansate ale materialelor pentru calcule compleze lineare si non lineare toate printr-un click de mouse. Fiind cea mai complexă soluţie disponibilă pentru informaţii despre materiale , Key to Metals AG funcţionează in sinergie si se incadrează perfect cu eficienţa ambientului PLM.

Vizitaţi pagina Key to Metals AG pe site-ul Siemens pentru a descoperi mai multe.

SPECTRO

Ca parte a Diviziunii de Analiza a Materialelor AMETEK, SPECTRO este unul din furnizorii de calibru global de instrumente de analiza, incluzând emisia optică si technologia spectrometriei fluorescente folosită de industrie, cercetare şi instituţii asemănătoare pentru analiza elementară a materialelor.

Key to Metals AG a asigurat o soluţie preţioasă clienţilor SPECTRO incă din 2008 prin furnizarea unei baze de date a materialelor creată special pentru utilizatorii XRF si OES si cu scopul de a ajuta in identificarea materialelor de la date privind compoziţia chimică, obţinute din instrumente spectometrice. In mod exclusiv pentru SPECTRO, Key to Metals AG furnizează Grade Library Builder ca parte a SPECTRO Metal database ce permite crearea si gestionarea librariilor de materiale ce pot fi modificate şi apoi exportate direct in dispozitiv.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fisher Scientific Inc. este liderul mondial in deservirea stiinţei si asigură soluţii pentru clienţi in cadrul companiilor biotech si farmaceutice, spitale si laboratoare clinice de dignostic, universităţi, institute de cercetare si agenţii guvernamentale, precum si in industrii care se ocupă de mediu.

Ca una dintre cele 3 unităţi de business, Thermo Scientific oferă instrumente analitice, echipament de laborator, programe, servicii, consumabile si reactive incluzând o gamă vastă de soluţii de spectometrie.

Key to Metals AG si Thermo Scientific au conlucrat din 2010 furnizând utilizatorilor profesionisti de OES (Optical Emission Spectrometry) o versiune creată special, Key to Metals AG desktop edition. Ca parte a produsului oferind utilizatoriilor acces total la setul de date Core permiţând informaţia legată de compoziţia chimică a materialelor metalice sa fie verificată, comparată si exportată direct la OXSAS pentru comparaţie cu informaţie analizată obtinuţă din OES.

Citiţi mai multe despre ce Key to Metals AG poate oferi prin Thermo Fisher Scientific.