Samarbeidspartnere og OEM løsninger

ACAROM

ACAROM er den største bilbransjeklyngen i Romania med 144 selskaper som utvikler eksisterende og nye produkter til bilindustrien. Etablert i 1996, er ACAROM stemmen til den rumenske bilindustrien.

Klyngen legger til rette for og koordinerer handlinger for medlemmene inkludert deltakelse i en rekke hendelser, organisering av opplæringsprogrammer, lobbyvirksomhet for industriens problemer, og formidling av standarder knyttet til bilindustrien.

Kjernevirksomheten hos medlemsselskapene inkluderer: design og utvikling av deler til kjøretøy, produksjon og markedsføring av komponenter, moduler og bildeler. De utfører tjenester knyttet til produksjon og vedlikehold av biler med tilhørende utstyr.

Som verdensledende innen levering av materialegenskaper vil Key to Metals AG, aktivt bidra med teknisk kompetanse til ACAROM, ved å gi sine medlemmer mulighet for å bruke verdens mest omfattende plattformen for materialegenskaper.

mer

AIPE

AIPE (Italiensk klynge for produsenter av trykkutstyr) er en non-profit organisasjon som samler de viktigste kjeleprodusentene i Italia.

Formålet med organisasjonen er å effektivt og raskt takle de viktigste utfordringene for kjeleprodusentene, ikke bare på lokalt nivå, men også i internasjonal målestokk.

Aktiviteten til AIPE er hovedsakelig basert på forskning og samarbeid med nasjonale og internasjonale universiteter og institutter. Hensikten er å forbedre den vitenskaplige og økonomiske utviklingen av medlemmene, gjennom aktiv deltakelse og organisering av møter, hendelser og opplæring, basert på deling av ressurser og informasjon.

Som verdensledende innen levering av materialegenskaper vil Key to Metals AG, aktivt jobbe for å bedre den tekniske aktiviteten hos AIPE ved å gi medlemmene tilgang til verdens mest omfattende materiellinformasjons-plattform i verden.

mer

Altair

Altair er den ledende tilbyderen av teknologi som styrker klient-innovasjon, og har bistått med utmerket assistanse innen produktdesign, avansert programvare for inegniører, on-demand databehandlingsteknologier og virksomhetsanalyse verden over de siste 27 årene.

Et av produktene Altair tilbyr er Altair Partner Alliance, en on-demand programvareplattform som inkluderer statistisk-, database-, visualiserings- og simuleringsprogramvare for jelpe bedrifter ta bedre beslutninger.

Key to Metals AG ble en del av Altair Partner Alliance i januar 2012, og har siden den gang vist seg å være en av de mest populære partnerapplikasjonene tilgjengelig for APA brukermiljøer. Med kontinuerlig økende brukerbase fra over 200 organisasjoner verden over, er det nå mer enn 450 brukere som drar nytte av Key to Metals AG.

Besøk siden med sammarbeidspartnere på Altair Partner Alliance eller ta en omvisning av Premium Edition for Partner Alliance brukere.

mer

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SYSTEMS har tilbudt vitenskapelig databehandlings- og ingeniør løsninger for et bredt spekter av kunder i over 30 år. CYBERNET SYSTEMS streber etter å tilby en total løsning for klientenes CAE-behov inkludert strukturell-, termisk- og fluidanalyser, for å nevne noen få.

I tillegg til å tilby programvare har CYBERNET SYSTEMS et bredt spekter med alt-omsluttende tekniske tjenester, inkludert teknisk kundeservice, konsultasjon og brukeropplæring.

Key to Metals AG og CYBERNET SYSTEMS lanserte deres nye produkt sammen for CYBERNET kunder i desember 2012. Key to Metals AG har utviklet teknologi som tillater CYBERNET sluttbrukere å eksportere data fra databasen til et xml. format klargjort for bruk av ANSYS. Dette fyller tomrommet mellom våre data og sluttbrukerne sine programvareløsninger.

Les mer om KEY to METALS CYBERNET versjon (kun på japansk).

mer

ELSEVIER

Elsevier er en verdensledende leverandør av løsninger som forbedrer ytelsen til vitenskap, helse og teknisk ansatte, for å gi hjelpe dem å ta bedre beslutninger, levere bedre omsorg og noen ganger gjøre banebrytende funn som utvider grensene for kunnskap og menneskelig fremgang.

Knovel er en informasjons, oppdagelses og beslutningsstøtte løsning fra Elsevier, som gir ingeniører viktige tekniske data med kraftige søk og analyseverktøyer, gjennom en sky-basert tjeneste. Knovel’s brukere inkluderer tusenvis av ingeniører, studenter og forskere over hele verden.

mer

GWP

Kunnskap skaper fremgang. Organisasjonen tilbyr materialtesting og er en komplett leverandør for den komplekse verden av materialer, prosesser og produkter.

Vi analyserer skader og behandler tilbakekallelsesforespørsler, undersøkelser og utvikler innovasjoner, og sikrer også kvalitet gjennom laboratorieundersøkelser.

Viktige fakta: 40-års erfaring, 12 laboratorier og verksteder, ca. 15 000 bestillinger, over 2 000 kunder, tre akkreditert og privateide lokasjoner. Med "AZT Risk & Technology GmbH" , Vi opprettholder et partnerskapslaboratorium for analyse av skader.

mer

INEC

INEC provide the analysis, expertise, tools, and monitoring to help you solve your toughest business challenges through IT solutions.

We are supporting our customers needs for more than 25 years. We started as computer & electronics provider then we worked on wider scale providing total solutions for our customers including consultancy, construction, importing, implementing & maintenance for all our customer’s needs as main contractor with CAN DO attitude.

INMAS

INMAS GmbH har 20 års erfaring knyttet til standardiseringsfeltet, spesielt i EU-markeder. INMAS støtter selskaper i implementeringen og anvendelsen av normer og standarder gjennom hele organisasjonen. Dette gir fordeler som forbedret kvalitet samtidig som utfordringer knyttet til om ansvar og risiko unngås.

INMAS har et utbredt bruksområde ettersom de dekker standarder som finnes i praktisk talt alle industrielle anvendelser. De viktigste satsingsområdene for våre kunder er relatert til produktkvalitet samt de interne prosessene i organisasjonen, produktsikkerhet og samarbeid med forretningspartnere . Av disse grunnene er mangfold det viktigste kravet til våre valg. Prosessorienterte og standardiserte administrasjonssystemer er avgjørende for effektivisering og bidrar til å maksimere kostnadsbesparelser og Intra Norma er verktøyet for å virkeliggjøre dette.

mer

OXFORD INSTRUMENTS

Oxford Instruments utvikler høy teknologiske instrumenter og systemer for forskning og utvikling, såvel som for industrien. Fra løsninger for grunnleggende forskning innen fysikk, til kommersielt levedyktig nanoteknologi.

Utviklingen av fremtidsrettet teknologi, instrumenter og systemer for industri og forskning krever en kombinasjon av kjernekompetanse innen lavtemperatursfysikk, høy magnet teknologi, røntgen, optiske målingsmetoder, tunnelskanning, elektronmikroskopi og plasmabelegging samt etseprosesser.

For å forbedre metallanalyser gjennom optisk emisjonsspektrometri er metalldatabasen til Total Materia inkludert i alle produkter som legger vesentlig til rette for metallidentifikasjon og overensstemmelse med standarder og spesifikasjoner.

Besøk www.oxford-instruments.com for mer informasjon

mer

Siemens AG

Som en av verdens største bedrifter innenfor ingeniør og elektronikkbransjen har Siemens AG en solid bakgrunn og engasjement innenfor Product Lifecycle Management (PLM). Ved å tilby en rekke PLM programvareløsnger har Simens satt som må å hjelpe globale organisasjoner med å optimalisere deres arbeid som ett enkelt team, ved å lage en enhetlig datastruktur og konsolidere mange systemer innad i organisasjonen, som CAD, CAM og CAE programvare.

Som en offisiell samarbeidspartner med Siemens har Key to Metals AG gitt noen unike fordeler til Siemens PLM programvare ved å tilby en ekspansiv samling av materialdata og gjennom Extended Range gi muligheten til å finne avansert materialdata for komplekse lineære og ikke-lineære beregninger, alt kun et museklikk unna. Som den mest omfattende materialdataløsningen tilgjengelig passer Key to Metals AG perfekt inn i deres PLM miljø

Besøk Total Materia sin side hos Siemens for å finne ut mer.

mer

Spectro

Som en del av AMETEK Materials Analysis Division er SPECTRO en verdensledende leverandør av analytiske instrument som tar i bruk optisk emisjonsspektrometri og røntgen-fluorecensspektrometriteknologi brukt innen industri og forskning for elementanalyse av materialer.

Key to Metals AG har tilbudt en uvurderlig løsning til SPECTRO kunder siden 2008 ved å tilby en materialdatabaseløsning spesielt utviklet for XFR og OES brukere, som er ment som hjelp til å identifisere materialer fra kjemisk komposisjon, og data hentet fra spektrometre. Key to Metals tilbyr Grade Library Builder eksklusivt til SPECTRO-brukere som en del av SPECTRO metalldatabasen som muliggjør kreasjon og modifisering av materialbiblioteker, som kan eksporteres direkte til spektrometerenheten.

mer

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fischer Scientific Inc. Er verdensledende innen vitenskapsløsninger for kunder innen farmasi og bioteknologibransejene, som sykehus og klinisk diagnostikklaboratorier, universiteter, forskningsinstitutter og regjeringbyrå såvel som miljø og prosesskontrollbedrifter.

Som en av tre forretningsenheter tilbyr Thermo Scientific analytiske instrumenter, lab-utstyr, programvare, ytelser, forbruksvarer og reagenser som inkluderer en rekke spektometril𳮩nger.

Key to Metals AG og Thermo Scientific har samarbeidet siden 2010 med å gi sluttforbrukere av Optical Emission Spectrometry (OES) en skreddersydd versjon av skrivebordsversjonen av Key to Metals AG. Som en del av produkttilbudet får brukere full adgang til kjernedatasettene, som muliggjør gjenkjennelse av kjemisk komposisjon til materialer, samt sammenligning og eksportering direkte til OXSAS for sammenligning med analysert data hentet fra OES.

Les mer om Key to Metals AG sitt tilbud gjennom Thermo Fischer Scientific sine sider.

mer