Partners en OEM oplossingen

ACAROM

ACAROM is de grootste vertegenwoordiger van de automobiel associatie in Roemenië en verbind 144 bedrijven die zich bezig houden met bestaande en nieuwe ontwikkelingen in de automobielsector. Opgericht in 1996, ACAROM is het gezicht van de roemeense automobielsector.

De associatie initieert, faciliteert en coördineert acties voor haar leden inclusief het deelnemen aan een reeks van indutrie evenementen, het organiseren van trainingsprogrammen, het lobbiën van industrie kwesties, de ontwikkeling en verspreiding van normen en voorschriften met betrekking tot de automobielsector.

De kern activiteiten van de vertegenwoordigde bedrijven zijn de volgende: ontwerp en engineering van onderdelen van voertuigen, productie en marketing van auto-materialen, componenten, modules en auto-onderdelen. Zij voeren ook diensten met betrekking tot de productie en het onderhoud van voertuigen en bijbehorende apparatuur.

Key to Metals AG is de wereldwijde leider in het leveren van materiaal eigenschappen informatie, zal actief bijdragen aan de technische activiteit van ACAROM door het leveren van haar leden met de mogelijkheid om de meest uitgebreide informatieve materiaaleigenschappen platform in de wereld te kunnen gebruiken.

AIPE

AIPE (Italian association of Pressure Equipment) is een non-profit organisitie die de grootste boiler fabrikanten in Italie samenbrengt.

De bedoeling van de organisatie is om effectief en snel het hoofd te bieden, met de belangrijkste uitdagingen voor de ketel producenten, niet alleen op lokaal niveau, maar ook op internationale schaal.

De activitetien can de AIPE zijn voornamelijk gebasseerd op onderzoek en cooperaties met instituten en nationale en internationale universiteiten. De intentie is om technisch, wetenschappelijk en economische ontwikkelingen door de vennoten door actieve deelname en organisatie van besprekingen, events en trainingen volgens de voorschriften gebasseerd op het delen van bronnen en informatie.

Key to Metals AG, is de globale leider in het verstrekken van materiaaleigenschappen, en wil actief bijdragen aan de technische/wetenschappelijke activiteiten van AIPE door het voorzien van de vennoten de mogelijkheid 's werelds meest uitgebeide materiaal eigenschappen platvorm ter wereld ter beschikking te stellen.

Altair

Altair is de toonaangevende wereldwijde leverancier van technologie die client innovatie versterkt, en verstrekken deskundige bijstand op het gebied van product design, geavanceerde engineering software, on-demand computing-technologieën en enterprise analytics oplossingen voor de afgelopen 27 jaar.

Slechts een van de aangeboden oplossingen door Altair is de Altair Partner Alliance, een on-demand software platform dat statistische-, database-, visualisatie-en simulatiesoftware bedrijven helpt om betere zakelijke beslissingen te kunnen nemen.

Key to Metals AG tot de Altair Partner Alliantie in januari 2012 toegetreden en sindsdien heeft bewezen een van de meest populaire partner applicaties beschikbaar te zijn in de APA gebruiker gemeenschap. Met een steeds groter aantal gebruikers uit meer dan 200 organisaties wereldwijd zijn er nu meer dan 450 gebruikers die profiteren van Key to Metals AG over de hele wereld.

Bezoek onze partner pagina op Altair Partner Alliance of neem de rondleiding van onze Premium Editie voor Partner Alliance gebruikers.

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SYSTEMS verstrekt wetenschappelijke reken-en technische oplossingen voor een breed scala van klanten voor meer dan 30 jaar. Voornamelijk gespecialiseerd in het aanbieden van software, CYBERNET SYSTEMS streeft naar een totaaloplossing voor haar CAE klanten waaronder structurele, thermische en vocht analyse om er maar een paar te noemen.

Naast software biedt CYBERNET SYSTEMS een scala aan allesomvattende technische diensten, waaronder technische ondersteuning, advies en gebruikers trainingen.

Key to Metals AG en CYBERNET SYSTEMS lanceerde hun nieuwe product samen voor CYBERNET klanten in december 2012. Bestaande uit een exclusief ontwikkelde desktop editie van Key to Metals AG, zodat CYBERNET eindgebruikers gegevens uit de database kunnen exporteren naar een ANSYS solver klaar .xml formaat om de kloof tussen onze data en de eindgebruikers computationele softwarepakketten te kunnen overbruggen.

Bekijk meer over de KEY to METALS CYBERNET editie (alleen in het Japans).

ELSEVIER

Elsevier is een toonaangevende leverancier van informatie-oplossingen die de prestaties van de wetenschap, gezondheid en technologie professionals verbeteren, machtigd hen om betere beslissingen te nemen, leveren betere zorg, en het soms maken van baanbrekende ontdekkingen die de grenzen van de kennis en de menselijke vooruitgang bevorderen.

Knovel is een engineering informatie, ontdekking en ondersteunings oplossing voor de besluitvorming van Elsevier die de antwoorden heeft waar engineers op kunnen vertrouwen door het leveren van essentiële technische gegevens met krachtige zoekfuncties en analytische instrumenten via een cloud-gebaseerde toepassing biedt. Onder Knovel gebruikers zijn duizenden ingenieurs, engineering studenten en toegepaste wetenschappers wereldwijd.

GWP

Kennis creëert vooruitgang. De organisatie levert materiaal testen en is een complete leverancier voor de complexe wereld van materialen, processen en producten.

We analyseren schadevergoeding en ondersteunen recallacties, onderzoeken en ontwikkelen innovaties en zorgen voor kwaliteit door laboratoriumonderzoek.

Belangrijke feiten: 40 jaar ervaring, 12 laboratoria en workshops, meer dan 15.000 bestellingen, meer dan 2000 klanten, drie locaties, geaccrediteerd, particulier eigendom. Met AZT Risk & Technology GmbH , we handhaven een partnerschap laboratorium voor de analyse van schadevergoeding.

INEC

INEC provide the analysis, expertise, tools, and monitoring to help you solve your toughest business challenges through IT solutions.

We are supporting our customers needs for more than 25 years. We started as computer & electronics provider then we worked on wider scale providing total solutions for our customers including consultancy, construction, importing, implementing & maintenance for all our customer’s needs as main contractor with CAN DO attitude.

INMAS

INMAS GmbH heeft 20 jaar gerelateerde ervaring op het gebied van normalisering specifiek in CE markten. INMAS ondersteund bedrijven bij de implementatie en applicatie van normen en standaarden door de gehele bedrijfsstructuur wat leidt tot kwaliteitsvoordelen en het reduceren van bedreigingen aangaande aansprakelijkheid en risico's.

INMAS heeft wijdverbreide toepassing als zij betrekking hebben normen gevonden in vrijwel alle industriële toepassingen. De belangrijkste aandachtsgebieden voor onze klanten hebben betrekking op kwaliteit van het product en de processen binnen de organisatie, de veiligheid van producten en de samenwerking met zakelijke partners. Daarom diversiteit is de belangrijkste eis van onze acties. Kritisch zijn procesgeoriënteerde standaard management systemen specifiek ontworpen om kostenbesparingen te maximaliseren en Intra Norma is het instrument om dit te realiseren.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS ontwikkelt high-tech instrumenten en systemen voor onderzoek en ontwikkeling en voor de industrie, van oplossingen voor fundamenteel onderzoek in de natuurkunde en commerciële levensvatbare nanotechnologie.

De ontwikkeling van de technologie voor toekomstige instrumenten en systemen voor industrie en onderzoek, vraagt de combinatie van kerncompetenties op het gebied van lage temperatuurfysica en hoge magneet technologie, x-ray en optische meetmethoden, tunnel en scanning elektronen microscopie, alsmede plasma coating en etsen van processen.

Op het gebied van optische emissie spectroscopie voor metaal analyse zijn de metaaleigenschappen van Total Materia opgenomen in alle producten om de metaal identificatie en naleving van normen en specificaties aanzienlijk te vergemakkelijken.

Bezoek www.oxford-instruments.com voor meer informatie.

Siemens AG

Als een van 's werelds grootste elektronica organisaties, Siemens AG heeft een sterke achtergrond en betrokkenheid op het gebied van Product Lifecycle Management (PLM). Het verstrekken van een waaier van PLM-software-oplossingen, is het Siemens doel om wereldwijde organisaties als een team te laten werken door het creëren van een samenhangende datastructuur en het consolideren van de vele systemen die worden gebruikt binnen de organisatie, zoals CAD, CAM en CAE software.

Als een officiële partner van Siemens, geeft Total Materia een aantal unieke voordelen aan de Siemens PLM software gebruikers door middel van een uitgebreide collectie van materiaal gegevens in Extended Range, de mogelijkheid om geavanceerde eigenschappen van het materiaal voor complexe lineaire en niet-lineaire berekeningen te vinden en dat alles met een klik op de knop. Als de meest omvattende materiaal gegevens beschikbare oplossing, werkt Total Materia in synergie en past uitstekend in de gestroomlijnde efficiëntie van de PLM-omgeving.

Bezoek Total Materia’s pagina op de Siemens website voor meer informatie.

SPECTRO

Als onderdeel van de AMETEK Materials Analysis Division, is SPECTRO een van de toonaangevende wereldwijde leverancier van analytische instrumenten. Het gebruik van optische emissie-en X-stralen fluorescentie spectrometrie technologie die wordt gebruikt in de industrie, onderzoek en zowel de academische wereld voor de elementaire analyse van materialen.

Key to Metals AG is een onschatbare oplossing voor SPECTRO klanten sinds 2008 en door het verstrekken van een materiaal-database-oplossing speciaal ontwikkeld voor XRF en OES gebruikers en bedoeld om te helpen vaststellen welke materialen uit de chemische samenstelling van gegevens verkregen worden uit de spectrometrie apparaten. Exclusief voor SPECTRO biedt Key to Metals AG de Grade Bibliotheek Builder als onderdeel van de SPECTRO Metal database die het mogelijk maakt de creatie en het beheer van materiaal bibliotheken, die rechtstreeks kunnen worden gewijzigd en vervolgens naar het apparaat geupload worden.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fisher Scientific Inc is de wereldleider op het gebied van wetenschappelijke dienstverlening en biedt oplossingen voor klanten binnen de farmaceutische en biotech bedrijven zoals ziekenhuizen en klinische diagnostische laboratoria, universiteiten, onderzoeksinstellingen en overheidsinstanties, maar ook in milieu-en procesbeheersing industrieën.

Als een van de drie business units biedt Thermo Scientific analytische instrumenten, laboratoriumapparatuur, software, diensten, verbruiksgoederen en reagentia aan waaronder een breed scala van spectrometrie oplossingen.

Key to Metals AG en Thermo Scientific werken al samen sinds 2010 bij het verstrekken van optische emissie spectrometrie (OES) met een op maat gemaakte versie van de Key to Metals AG desktop editie aan eindgebruikers. Als onderdeel van het product krijgen gebruikers volledige toegang tot de Core dataset waarmee metalen materialen chemische samenstellingen worden gecontroleerd, vergeleken en direct geëxporteerd naar OXSAS voor vergelijking met analyseerden gegevens verkregen uit de OES.

Lees meer over de Key to Metals AG aanbod voor Thermo Fisher Scientific.