Partnerkapcsolat és OEM megoldások

ACAROM

Az ACAROM a legnagyobb román gépjárműipari szövetség, amelyhez az autóiparban tevékenykedő 144 vállalat tartozik. Az 1996-ban létrehozott ACAROM a román autóipar hírnöke.

A szövetség a tagvállalatok tevékenységének kezdeményezője, támogatója és koordinátora, beleértve az ipari rendezvényeken való részvételt, az oktatási programok szervezését, az autóipar problémáinak megoldásának elősegítését, valamint az autóipari szabványok és előírások fejlesztését és terjesztését.

A tagvállalatok legfontosabb tevékenységei közé tartozik: a járművek és a járműalkatrészek tervezése és kivitelezése, autóipari anyagok, alkatrészek, modulok és részegységek gyártása és forgalmazása. A tagvállalatok kapcsolódó szolgáltatásokat is végeznek, például a járművek és kapcsolódó berendezések gyártását és karbantartását.

A Key To Metrals AG a világ vezető vállalata az anyagtulajdonság információ ellátásban és aktívan hozzájárul az ACAROM technikai tevékenységeihez azzal, hogy a tagjai igénybe vehetik a világ legátfogóbb információs anyagtulajdonsági platformját.

AIPE

Az AIPE (Olasz Nyomástartó Berendezések Szövetség) egy non-profit szervezet, amely összegyűjti a legfontosabb berendezés-gyártókat Olaszországban.

A szervezet célja, hogy hatékony és gyors közreműködést nyújtson azon kihívásoknál, amelyekkel a nyomástartó berendezés-gyártóknak kell szembenézniük nemcsak helyi, hanem nemzetközi szinten.

Az AIPE tevékenysége főleg az intézményekkel, nemzeti és nemzetközi egyetemekkel közösen végzett kutatásokon és együttműködésen alapul. A cél az, az információforrások megosztásán alapuló irányelveinek megfelelően aktív jelenlétével és találkozók, események és tréningek szervezésével segítse a tagszervezetek műszaki, tudományos és gazdasági fejlődését.

A Key to Metals AG az anyagtulajdonságokra vonatkozó információk vezető szolgáltatója és aktívan hozzá kíván járulni az AIPE technikai és tudományos tevékenységéhez azáltal, hogy lehetővé teszi a tagoknak a világ legátfogóbb anyagtulajdonság adatbázisának használatát.

Altair

Az Altair az ügyfél innovációkat támogató technológiák vezető globális beszállítója. 29 éve nyújt szakértő támogatást a terméktervezés, speciális mérnöki szoftverek, on-demand számítógépes technológiák és vállalkozás-analitikai megoldások terén.

Az Altair megoldásainak egyike az Altair Partner Alliance nevet viselő on-demand szoftver platform, amely magába foglal statisztikai, vizuális megjelenítési, és szimulációs szoftvereket is a vállalati döntéshozatal támogatása érdekében.

A Key to Metals AG 2012 januárjában csatlakozott az Altair Partner Alliance-hoz, és azóta a mi applikációnk az egyik legnépszerűbb az APA felhasználói közösségében. A több mint 200 szervezethez tartozó felhasználók száma folyamatosan nő, így mára világszerte 450 felhasználó profitálhat a Key to Metals AG által nyújtott adatokból.

Kérjük, látogassa meg partneroldalunkat az Altair Partner Alliance portálon, vagy próbálja ki Partner Alliance felhasználóknak szánt prémium verziónkat.。

CYBERNET SYSTEMS

A CYBERNET SYSTEMS 30 éve nyújt tudományos informatikai és mérnöki megoldásokat ügyfelei széles köre számára. Elsősorban szoftver megoldásokra specializálódva a CYBERNET SYSTEMS arra törekszik, hogy teljes körűen kielégítse ügyfelei CAE igényeit - pl. szerkezeti, termikus vagy áramlástani elemzésekkel, hogy csak néhányat említsünk.

A szoftver biztosítása mellett a CYBERNET SYSTEMS teljes körű műszaki szolgáltatást nyújt, ide értve a műszaki támogatást, a tanácsadást és a felhasználók képzését.

A Total Materia és a CYBERNET SYSTEMS közös termékét 2012 decemberében vezettük be a CYBERNET ügyfelei számára. Ez egy egyedi fejlesztésű asztali verziót jelent. A Total Materia létrehozta azt a technológiát, amellyel a CYBERNET végfelhasználói az adatbankból ANSYS elemzéshez megfelelő .xml fájlba tudják exportálni az adatokat, ezáltal megteremtve az összeköttetést az adatbanki adatok és a felhasználók számítási szoftvercsomagjai között.

További információk a KEY to METALS CYBERNET verzióról (csak japán nyelven érhető el).

ELSEVIER

Az Elsevier az informatikai megoldások egyik világvezető szolgáltatója, akik a tudomány, az egészségügy, valamint a műszaki szakemberek teljesítményének növelésével foglalkoznak, segítve őket a könnyebb döntéshozatalban, a jobb ellátás nyújtásában, és néha korszakalkotó felfedezésekben amelyek a tudás korlátait és az emberi fejlődést segítik elő.

A Knovel az Elsevier mérnöki információkat, a felfedezéseket és döntéseket támogató megoldása amely megbízható válaszokat nyújt a mérnököknek egy felhő-alapú alkalmazáson keresztül, létfontosságú műszaki adatokat szolgáltatva, a hatékony műszaki kutatás és az elemző eszközök segítsége által. Knovel felhasználói többek között mérnök ezrei, mérnöktanhallgatók és tudósok világszerte.

GWP

A tudás fejlődést kreál. A vállalat anyagvizsgálattal foglalkozik, és komplett szolgáltatója az anyagok, folyamatok és termékek összetett világa számára.

Kárelemzéssel, visszahívási akciókkal, kutatási és fejlesztési újításokkal, valamint a minőség biztosítás révén, laboratóriumi vizsgálatokkal foglalkozunk.

Fontos tények: 40 éves tapasztalat, 12 laboratórium és műhely, 15 000 megrendelés, több mint 2000 ügyfél, három helyszín, akkreditált, magántulajdonban lévő. Az AZT Risk & Technology GmbH segítségével, partnerkapcsolati laboratóriumot tartunk fenn a kárelemzésekhez.

INEC

INEC provide the analysis, expertise, tools, and monitoring to help you solve your toughest business challenges through IT solutions.

We are supporting our customers needs for more than 25 years. We started as computer & electronics provider then we worked on wider scale providing total solutions for our customers including consultancy, construction, importing, implementing & maintenance for all our customer’s needs as main contractor with CAN DO attitude.

INMAS

Az INMAS GmbH 20 éves tapasztalattal rendelkezik a szabványosítás területén, kiváltképpen a CE piacokon. Az INMAS támogatja a vállalatoknál a normatívák és szabványok bevezetését és alkalmazását az egész szervezeten belül, a minőség növelésének és a fenyegető kockázatok elkerülésének szándékával.

Az INMAS széles körü alkalmazással rendelkezik, hiszen gyakorlatilag minden egyes ipari alkalmazás szabványait lefedi. A hangsúlyt azokra a fő területekre helyezzük amelyek a kliensek szempontjából a termék minőségére, a vállalaton belüli folyamatokra, a termék biztonságra és az üzleti partnerekkel való együttműködésre vonatkoznak. Emiatt a tevékenységeinken belül a sokszínűség a legfontosabb követelmények között van. Kritikailag nézve, az folyamatokra orientált szabvány rendszer menedzsment speciálisan a költségcsökkentésekre lett tervezve ás az Intra Norma az az eszköz ami ezt lehetővé teszi.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS csúcsminőségű eszközöket és rendszereket fejleszt a K+F és az ipari felhasználók számára, az alapvető kutatási megoldásoktól kezdve egészen a kereskedelmileg is életképest nanotechnológiáig bezárólag.

A jövő technológiai berendezéseinek és rendszereinek fejlesztése az alapvető ismeretek magas szintű alkalmazását igényli olyan területeken, mint pl. az alacsony hőmérsékleti fizika és az erős mágneses technológiák, a röntgen és optikai mérési módszerek, a scanning elektronmikroszkópia, a plazmafelrakás és a maratási eljárások.

A fémek tulajdonságainak analízisénél alkalmazott optikai emissziós spektroszkópia területén a Total Materia adatbázisa az összes termékben megtalálható annak érdekében, hogy jelentősen megkönnyítse a fémek azonosítását és a szabványoknak és elírásoknak való megfelelés ellenőrzését.

További információkért kérjük látogasson el a www.oxford-instruments.com weboldalra.

Siemens AG

A világ legnagyobb mérnöki és elektronikai szervezeteinek egyikeként a Siemens AG komoly háttérrel és tudással rendelkezik a termék-életciklus-menedzsmentet (Product Lifecycle Management - PLM) illetően. A Siemens annak érdekében fejlesztette ki PLM szoftvereit, hogy koherens adatstruktúrával és a már alkalmazott CAD, CAM és CAE rendszerek konszolidációjával segítse a multinacionális szervezetek munkáját.

A Total Materia a Siemens hivatalos partnereként számos előnyt kínál a Siemens PLM szoftverek felhasználóinak. Az anyagtulajdonság-adatok, az Extended Range adatai, a komplex lineáris és nem-lineáris számításokhoz szükséges magasabb szintű anyagjellemzők egyetlen kattintással rendelkezésre állnak. Mint az elérhető legátfogóbb anyagminőség-adatbázis, a Total Materia kiválóan illeszkedik az ésszerűség alapelvét követő PLM-környezetbe.

Kérjük, további információért látogassa meg a Total Materia linket a Siemens honlapján.

SPECTRO

Az AMETEK Anyagminőség Elemzési Divíziójába tartozó SPECTRO a világ egyik legnagyobb analitikai eszköz forgalmazója. Az eszközök optikai emissziós és röntgenfluoreszcens spektrometriával működnek. Kutatási, oktatási és ipari területeken éppúgy alkalmazzák őket, mint az anyagminőségek elemi elemzése során.

Felbecsülhetetlen értékű az a támogatás, amelyet a Total Materia nyújt a SPECTRO ügyfeleinek 2008 óra. Olyan adatbázis-megoldást szolgáltat, amelyet kimondottan az XRF és OES felhasználók számára fejlesztettek ki annak érdekében, hogy megkönnyítse a spektrometriai vizsgálatból kapott vegyi összetétel alapján történő anyagminőség-meghatározást. A Total Materia kizárólag a SPECTRO számára kínálja a SPECTRO Metal Database részeként a Grade Library Buildert, amely lehetővé teszi olyan anyagminőség-könyvtárak létrehozását és menedzselését, amelyek módosíthatóak, és később közvetlenül exportálhatóak a programba.

Thermo Fisher Scientific Inc.

A Thermo Fisher Scientific Inc. a világ vezető tudományos intézeteként ügyfelek széles skálája számára kínál megoldásokat: gyógyszerészeti és biotechnológiai vállalatok, kórházak és klinikai diagnosztikai laborok, egyetemek, kutatóintézetek és kormányhivatalok részére éppúgy, mint környezetbiztonsági és folyamatellenőrzési/minőségellenőrzési szervezeteknek.

A vállalat három nagy üzleti egységének egyike, a Thermo Scientific analitikai eszközöket, laboratóriumi felszerelést, programokat, szolgáltatásokat, anyagokat és vegyszereket valamint spektrometriai megoldásokat kínál.

A Total Materia és a Thermo Scientific 2010 óra működik együtt, az Optical Emission Spectrometry (OES) felhasználói számára a Total Materia testre szabott asztali változatát kínálva. A szolgáltatás részeként a felhasználók teljes körűen hozzáférhetnek az alapmodul adataihoz, ide értve fémes anyagminőségek vegyi összetételének ellenőrzését, összehasonlítását, és - az OES-ből származó analizált adatokkal való összevethetőség érdekében - az OXSAS-ba való adatexportálást is.

További információk a Total Materia-ról a Thermo Fisher Scientific honlapján.