Kumppanuudet ja OEM-Ratkaisut

ACAROM

ACAROM on Romanian autoteollisuusyhdistyksen suurin edustaja ja kerää 144 yritystä kehittämään olemassa olevia ja uusia toimintoja autoteollisuuteen. ACAROM on perustettu 1996, ja se on Romanian autoteollisuuden äänitorvi. Yhdistys panee alulle, edistää ja koordinoi toimintaa jäsenilleen sisältäen osallistumisen monenlaisiin teollisuustapahtumiin, koulutusohjelmien järjestämisen, teollisuusasioissa lobbaamisen sekä autoteollisuussektorin standardien ja säädösten kehittämisen ja levittämisen.

Jäsenyritysten avaintoiminta sisältää osien ja ajoneuvojen designin ja suunnittelun sekä autoteollisuuden materiaalien, komponenttien, moduulien ja auton osien valmistamisen ja markkinoinnin. Lisäksi ne tarjoavat palveluita liittyen ajoneuvojen ja niihin liittyvän välineistön valmistukseen ja ylläpitoon.

Key to Metals AG, maailman johtava materiaalien ominaisuustiedon tarjoaja, kontribuoi aktiivisesti ACAROM:n tekniseen toimintaan tarjoamalla sen jäsenille mahdollisuuden käyttää maailman kattavinta materiaalien ominaisuustietoalustaa.

AIPE

AIPE (Italian painevälineistöjen järjestö) on voittoa tavoittelematon järjestö, joka kokoaa yhteen Italian tärkeimmät boilerinvalmistajat.

Organisaation tavoite on vastata tehokkaasti ja nopeasti boilerinvalmistajien keskeisimpiin haasteisiin sekä lokaalissa että kansainvälisessä ympäristössä.

AIPE:n toiminta perustuu pääasiassa tutkimukseen ja yhteistyöhön instituuttien sekä niin kotimaisten kuin ulkomaistenkin yliopistojen kanssa. Aikomuksena on parantaa osallisten teknistä, tieteellistä ja taloudellista kehitystä aktiivisen osanoton ja tapaamisten, tapahtumien ja koulutuksien järjestämisen kautta. Kaikissa näissä tarkoitus on jakaa resursseja ja tietoa.

Key to Metals AG on materiaalien ominaisuustiedon toimittajana globaali markkinajohtaja, ja haluaa siksi aktiivisesti tukea AIPE:n teknistä ja tieteellistä toimintaa välittämällä osallisille mahdollisuuden käyttää maailman kattavinta materiaalitietokantaa.

Altair

Altair on maailman johtava asiakkaidensa innovaatioita vahvistavan teknologian tarjoaja. Se on tarjonnut asiantuntija-apua tuotesuunnittelun, edistyneiden insinööriohjelmistojen, on-demand-teknologian ja yritysanalytiikan aloilla viimeiset 27 vuotta.

JYksi Altairin tarjoamista ratkaisuista on Altair Partner Alliance, on-demand-ohjelmistoalusta, joka yhdistää tilasto-, tietokanta-, visualisointi- ja simulointiohjelmistoja auttaakseen yrityksiä tekemään parempia liiketoiminnallisia päätöksiä.

Key to Metals AG liittyi Altair Partner Allianceen tammikuussa 2012, ja on siitä lähtien osoittautunut yhdeksi suosituimmista APA:n käyttäjäyhteisössä tarjolla olevista partnerisovelluksista. Key to Metals AG:stä hyötyy tällä hetkellä yli 450 käyttäjää yli 200 maasta, ja määrä on jatkuvassa kasvussa.

Vieraile kumppanuussivullamme Altair Partner Alliancen sivuilla tai katso lisää Partner Alliance-käyttäjille suunnatusta Premium-versiostamme.

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SOLUTIONS on tarjonnut tieteellisiä tietoteknisiä ja insinöörisuunnitteluun tarkoitettuja ratkaisuja monenlaisille asiakkaille yli 30 vuotta. CYBERNET SOLUTIONS keskittyy ensisijaisesti ohjelmistojen toimittamiseen, ja se pyrkii tarjoamaan kokonaisratkaisuja asiakkaille, joilla on CAE-tarpeita, jotka sisältävät muun muassa rakenteellisia, termisiä ja nesteanalyysejä.

Ohjelmistotarjonnan lisäksi CYBERNET SOLUTIONS tarjoaa valikoiman kaikenkattavia teknisiä palveluita, kuten teknisen tuen, konsultointia ja käyttäjäkoulutusta.

Key to Metals AG ja CYBERNET SOLUTIONS lanseerasivat yhdessä uuden tuotteensa CYBERNET:n asiakkaille joulukuussa 2012. Key to Metals AG:n kehittämää teknologiaa hyödyntävällä, eksklusiivisesti suunnitellulla työpöytäversiolla CYBERNET:n loppukäyttäjät voivat viedä dataa tietokannasta ANSYS-solveriin valmiissa .xml-formaatissa. Näin meidän datamme ja loppukäyttäjien ohjelmistojen välinen railo pienenee.

Katso lisää KEY to METALS CYBERNET -versiosta (vain japaniksi).

ELSEVIER

Elsevier on maailman johtava informaatioratkaisujen tarjoaja, joka edistää tieteen, terveydenhuollon ja teknologian ammattilaisten suoriutumista työssään antaen heille mahdollisuuden tehdä parempia päätöksiä, tarjoamaan parempaa hoitoa ja joskus tekemään uraauurtavia löytöjä, jotka laajentavat tiedon ja inhimillisen kehityksen rajoja.

Knovel on Elsevierin insinöörityöhön liittyvän tiedon, keksintöjen ja päätöksenteon tukiratkaisu, joka antaa vastauksia, joihin insinöörit voivat luottaa tarjoamalla elintärkeää teknistä dataa vahvalla insinöörihaulla ja analyyttisillä työkaluilla pilvipohjaisen applikaation kautta. Knovel-käyttäjiin kuuluu tuhansia insinöörejä, insinööriopiskelijoita ja soveltavia tieteilijöitä maailmanlaajuisesti.

GWP

Knowledge creates progress. The organization provides material testing and is a complete provider for the complex world of materials, processes and products.

We analyze damages and support recall actions, conduct research and develop innovations as well as ensure quality through laboratory investigations.

Important facts: 40 years of experience, 12 laboratories and workshops, over 15,000 orders, over 2,000 customers, three locations, accredited, privately owned. With AZT Risk & Technology GmbH , we maintain a partnership laboratory for the analysis of damages.

INEC

INEC provide the analysis, expertise, tools, and monitoring to help you solve your toughest business challenges through IT solutions.

We are supporting our customers needs for more than 25 years. We started as computer & electronics provider then we worked on wider scale providing total solutions for our customers including consultancy, construction, importing, implementing & maintenance for all our customer’s needs as main contractor with CAN DO attitude.

INMAS

INMAS GmbH has 20 years’ experience relating to the realm of standardization specifically in CE markets. INMAS supports companies in the implementation and application of Norms and Standards throughout the entire organization meaning quality advantages are achieved and threats relating to liability and risk are avoided.

INMAS has widespread application as they cover standards found in practically all industrial applications. The main focus areas for our clients relate to product quality as well as the processes within the organization, product safety and cooperation with business partners. For this reason, diversity is the most important requirement of our actions. Critically, process-oriented standard management systems are specifically designed to maximize cost savings and Intra Norma is the tool to make this happen.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS kehittää huipputeknologisia laitteita ja järjestelmiä niin tuotekehityksen kuin teollisuudenkin tarpeisiin. Se tarjoaa ratkaisuja monenlaisiin tarpeisiin fysiikan perustutkimuksesta kaupallisesti kannattavaan nanoteknologiaan.

Tulevaisuuden teknisten laitteiden ja järjestelmien kehittäminen teollisuuteen ja tutkimukseen vaatii yhdistettyä ydinosaamista aloilta, kuten matalien lämpötilojen fysiikka ja magneettiteknologia, röntgen ja optiset mittausmenetelmät, tunnelointimikroskopia sekä plasmapäällystys ja etsausprosessit.

Metallien analysointiin liittyvän optical emission spectroscopyn alueella Total Materian metalliominaisuustietokanta on sisällytetty kaikkiin tuotteisiin tukemaan metallien tunnistusta sekä standardien ja spesifikaatioiden noudattamista.

Vieraile osoitteessawww.oxford-instruments.com saadaksesi lisätietoja.

Siemens AG

Yhtenä maailman suurimmista insinööri- ja elektroniikkaorganisaatioista Siemens AG:llä on vahva tausta ja presenssi tuotteiden elinkaaren hallinnassa (PLM). Siemens tarjoaa valikoiman PLM-ohjelmistoratkaisuja, ja sen tavoitteena on auttaa globaaleja organisaatioita toimimaan yhtenä ryhmänä. Tässä Siemens onnistuu luomalla yhtenäisen tietorakenteen ja tukemalla organisaation sisällä käytettäviä järjestelmiä, kuten CAD-, CAM- ja CAE-ohjelmistoja.

Siemensin virallisena kumppanina Key to Metals AG antaa Siemens PLM -ohjelmiston käyttäjille muutamia uniikkeja etuja tarjoamalla valtavan kokoelman materiaalitietoutta ja Extended Rangessa mahdollisuuden löytää napin painalluksella edistyneitä materiaalien ominaisuuksia komplekseja lineaarisia ja epälineaarisia laskelmia varten. Kattavimpana saatavilla olevana materiaalidatan lähteenä Key to Metals AG toimii yhteistyössä ja sopii erinomaisesti tehokkaaseen PLM-ympäristöön.

Vieraile Total Materian sivulla Siemensin WWW-sivustolla saadaksesi lisätietoja.

SPECTRO

Osana AMETEK Materials Analysis Divisionia SPECTRO on yksi maailman johtavista analyyttisten laitteiden valmistajista, ja se käyttää OES-teknologiaa ja röntgen-fluoresenssispektrometriaa, jota teollisuus, tutkimus ja yliopistomaalima hyödyntävät materiaalien alkuainetunnistukseen.

Vuodesta 2008 Key to Metals AG on tarjonnut SPECTRO:n asiakkaille korvaamattoman materiaalitietokantaratkaisun, joka on kehitetty nimenomaan XRF- ja OES-käyttäjille, ja jonka tarkoituksena on auttaa tunnistamaan materiaaleja spektrometristä saatavan kemiallisen koostumuksen perusteella. Ainoastaan SPECTRO:lle Key to Metals tarjoaa Grade Library Builderin osana SPECTRO Metallitietokantaa. Se mahdollistaa materiaalikirjastojen luomisen ja hallinnoimisen, ja kirjastoja voi muokata ja viedä suoraan tietokoneelle.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fisher Scientific Inc. on markkinajohtaja, ja tarjoaa ratkaisuja asiakkailleen farmaseuttisella ja bioteknisellä alalla, sairaaloiden ja kliinisten laboratorioiden, yliopistojen, tutkimusinstituuttien, valtion virastojen joukossa sekä ympäristö- ja prosessinhallinta-aloilla.

Yksi Thermo Scientificin kolmesta liiketoimintayksiköstä tarjoaa analyyttisiä laitteita, laboratoriovälineistöä, ohjelmistoja, palveluita, kulutustavaroita ja reagensseja, jotka sisältävät laajan valikoiman spektrometriaratkaisuja.

Key to Metals AG ja Thermo Scientific ovat työskennelleet yhdessä vuodesta 2010 ja tarjoavat OES:n käyttäjille tilausversion Key to Metals AG:n työpöytäversiosta. Osana tuotetarjoomaa käyttäjät saavat täyden käyttöoikeuden ydintietokantaan. Sen kautta metallisten materiaalien kemiallisten koostumusten tietoja voi tarkastella, vertailla ja viedä suoraan OXSAS:iin OES:sta saatavan tiedon pohjalla tehtävää vertailua varten.

Lue lisää Key to Metals AG:n tarjoomasta Thermo Fisher Scientificin kautta.