Εταιρικές σχέσεις και λύσεις OEM

ACAROM

H ACAROM είναι η μεγαλύτερη αντιπροσωπευτική ένωση της αυτοκινητοβιομηχανίας της Ρουμανίας. Συγκεντρώνει 144 εταιρίες που αναπτύσσουν τις υπάρχουσες και νέες δραστηρίοτητες στον κλάδο της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ιδρυμένη το 1996, η ACAROM είναι η φωνή της ρουμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η ένωση ξεκινά, διευκολύνει και συντονίζει ενέργειες για τα μέλη συμπεριλαμβανομένης της συμμετοχής σε μια σειρά από εκδηλώσεις της βιομηχανίας, οργάνωση εκπαιδευτικών προγραμμάτων, άσκηση πίεσης για θέματα βιομηχανίας, ανάπτυξη και διάδοση των προτύπων και κανονισμών που σχετίζονται με την αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι βασικές δραστηριότητες των επιχειρήσεων-μελών περιλαμβάνουν: σχεδιασμό και κατασκευή των τμημάτων και των οχημάτων, κατασκευή και εμπορία υλικών για αυτοκίνητα , συστατικά, ενότητες και ανταλλακτικά αυτοκινήτων. Επίσης εκτελούν υπηρεσίες που σχετίζονται με την κατασκευή και συντήρηση των οχημάτων και του σχετικού εξοπλισμού.

Η Key to Metals AG, ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή πληροφοριών υλικών ιδιοτήτων, συμβάλλει ενεργά στις τεχνικές δραστηριότητες της ACAROM, παρέχοντας στα μέλη της τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη πλατφόρμα υλικών ιδιοτήτων στο κόσμο.

AIPE

Η AIPE (Italian Association of Pressure Equipment) είναι μια μη κερδοσκοπική ένωση που συγκεντρώνει τους σημαντικότερους παραγωγούς λεβήτων στην Ιταλία.

Η πρόθεση του οργανισμού είναι να αντιμετωπίζει γρήγορα και αποτελεσματικά, τις κύριες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές λεβήτων, όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο άλλα και σε διεθνή κλίμακα.

Η δραστηριότητα της AIPE βασίζεται κυρίως στη έρευνα και συνεργασία με ινστιτούτα και πανεπιστήμια τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Η πρόθεση είναι να ενισχυθεί η τεχνική, επιστημονική και οικονομική ανάπτυξη των συνεργατών με ενεργή συμμετοχή και οργάνωση των συνεδριάσεων, εκδηλώσεων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων σύμφωνα με τις κατευθυντήριες γραμμές και με βάση την κατανομή των πόρων και των πληροφοριών.

Η Key to Metals AG, ως ο παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή πληροφοριών υλικών ιδιοτήτων, θέλει να συμβάλλει ενεργά στις τεχνικές/επιστημονικες δραστηριότητες της AIPΕ , παρέχοντας στους συνεργάτες της τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την πιο ολοκληρωμένη και ενημερωμένη πλατφόρμα υλικών ιδιοτήτων στο κόσμο.

Altair

Η Altair είναι ο κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος τεχνολογίας που ενισχύει την καινοτομία του πελάτη και δίνοντας ειδική υποστήριξη στους τομείς του σχεδιασμού προϊόντος, προηγμένου τεχνικού λογισμικού, on-demand τεχνολογίες υπολογισμών και αναλυτικές επιχειρηματικές λύσεις για τα τελευταία 27 χρόνια.

Μια μόνο από τις προσφερόμενες λύσεις της Altair είναι η Altair Partner Alliance, μια on-demand πλατφόρμα λογισμικού που περιέχει στατιστικό λογισμικό, βάση δεδομένων, λογισμικό προσομοίωσης και προσομοίωσης που βοηθούν τις εταιρίες να πάρουν ορθότερες επιχειρηματικές αποφάσεις.

Η Key to Metals AG έγινε μέλος της Altair Partner Alliance τον Ιανουάριο 2012 και από τότε έχει αποδειχθεί ότι είναι μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, διαθέσιμες στη κοινότητα χρηστών της APA. Με ένα συνεχώς αυξανόμενο αριθμό χρηστών από περισσότερες από 200 οργανώσεις σε όλο τον κόσμο, υπάρχουν τώρα πάνω από 450 χρήστες που επωφελούνται από την Key to Metals AG σε όλο τον κόσμο.

Επισκεφτείτε την εταιρική σελίδα μας στον ιστότοπο της Altair Partner Alliance ή επιλέξτε την περιήγηση στη Premium Edition για χρήστες της Partner Alliance.

CYBERNET SYSTEMS

Η CYBERNET SYSTEMS παρέχει λύσεις επιστημονικού υπολογισμού και έργων σε ένα ευρύ φάσμα των πελατών για περισσότερα από 30 χρόνια. Η CYBERNET SYSTEMS εξειδικεύεται κυρίως στη διάθεση λογισμικού, προσφέροντας μια συνολική λύση για τις CAE ανάγκες των πελατών της, περιλαμβάνοντας δομική, θερμική ανάλυση και ανάλυση υγρών.

Εκτός από την προσφορά του λογισμικού, η CYBERNET SYSTEMS παρέχει μια γκάμα περικλείοντας τεχνικές υπηρεσίες, τεχνική υποστήριξη, συμβουλευτικές υπηρεσίες και εκπαίδευση χρηστών.

Η Key to Metals AG και η CYBERNET SYSTEMS παρουσίασαν το νέο τους προϊόν για τους πελάτες της CYBERNET το Δεκέμβριο του 2012. Αποτελούμενο από μια αποκλειστικά ανεπτυγμένη έκδοση Η.Υ., η Key to Metals AG δημιούργησε τη τεχνολογία που επιτρέπει στους τελικούς χρήστες της CYBERNET, να εξάγουν δεδομένα από τη βάση δεδομένων σε μορφή xml. για ANSYS, γεφυρώνοντας το κενό μεταξύ δεδομένων και υπολογιστικού λογισμικού

Δείτε περισσότερα για την έκδοση KEY to METALS της CYBERNET (ιαπωνική γλώσσα μόνο)

ELSEVIER

Η Elsevier είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης πάροχος λύσεων πληροφόρησης που βελτιώνουν την απόδοση σε επιστήμη, υγεία, καθώς και στους τομείς τεχνολογίας πληροφορικής, ενδυναμώνοντας τη λήψη καλύτερων αποφάσεως, εξασφάλιση καλύτερης φροντίδας, και μερικές φορές κάνει πρωτοποριακές ανακαλύψεις που προεκτείνουν τα όρια της γνώσης και της ανθρώπινης προόδου.

Το Knovel είναι μια λύση τεχνικής πληροφόρησης, ανίχνευσης και λήψης αποφάσεων της Elsevier, που δίνει απαντήσεις στους μηχανικούς τις οποίες μπορούν να εμπιστεύονται, παρέχοντας ζωτικής σημασίας πληροφορία για δυναμική τεχνική αναζήτηση και αναλυτικά εργαλεία μέσω μιας cloud εφαρμογής. Οι ομάδα χρηστών του Knovel περιλαμβάνει, χιλιάδες μηχανικούς, φοιτητές πολυτεχνικών σχολών και επιστήμονες παγκοσμίως.

INEC

INEC provide the analysis, expertise, tools, and monitoring to help you solve your toughest business challenges through IT solutions.

We are supporting our customers needs for more than 25 years. We started as computer & electronics provider then we worked on wider scale providing total solutions for our customers including consultancy, construction, importing, implementing & maintenance for all our customer’s needs as main contractor with CAN DO attitude.

INMAS

Η INMAS GmbH έχει 20 χρόνια εμπειρίας στον τομέαα της τυποποίησης, ειδικά για CE αγορές. Η INMAS υποστηρίζει τις επιχειρήσεις στην υλοποίηση και την εφαρμογή των κανόνων και προτύπων σε ολόκληρη την οργάνωση, ενισχύοντας την ποιότητα που επιτυγχάνεται και αποφεύγοντας απειλές που σχετίζονται με την ευθύνη και τον κίνδυνο.

Η INMAS έχει ευρεία εφαρμογή που καλύπτει τα πρότυπα που βρίσκονται σε όλες σχεδόν τις βιομηχανικές εφαρμογές. Με κύριο επίκεντρο τομείς για τους πελάτες μας που σχετίζονται με την ποιότητα του προϊόντος, καθώς και τις διεργασίες εντός της οργάνωσης, την ασφάλεια των προϊόντων και τη συνεργασία με τους επιχειρηματικούς εταίρους. Για το λόγο αυτό, η ποικιλομορφία είναι η πιο σημαντική απαίτηση των ενεργειών μας. Εξαιρετική σημασία δνεται στα συστήματα διαχείρησης προτύπων με έμφαση στη διεργασία, που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να μεγιστοποιήσετε την εξοικονόμηση κόστους, οπότε και το Intra Norma είναι το εργαλείο για να συμβεί αυτό.

OXFORD INSTRUMENTS

Η OXFORD INSTRUMENTS αναπτύσσει όργανα υψηλής τεχνολογίας και συστήματα για την έρευνα και ανάπτυξη καθώς και τη βιομηχανία, από λύσεις βασικής έρευνας στο τομέα της φυσικής, μέχρι και την εμπορικά βιώσιμη νάνο-τεχνολογία.

Η ανάπτυξη μελλοντικών συστημάτων και οργάνων για τη βιομηχανία και έρευνα, απαιτεί ένα συνδυασμό από βασικές ικανότητες σε τομείς φυσικής χαμηλής θερμοκρασίας και υψηλής μαγνητικής τεχνολογίας, ακτίνες Χ και οπτικές μεθόδους μετρήσεων, σάρωση σήραγγας με ηλεκτρονικό μικροσκόπιο όπως επίσης επίστρωση πλάσματος και χαρακτικής διεργασίας.

Στο τομέα της φασματοσκοπίας οπτικών εκπομπών για ανάλυση μετάλλων , η βάση δεδομένων μεταλλικών ιδιοτήτων της Total Materia περιλαμβάνεται σε όλα τα προϊόντα ώστε να διευκολύνει ουσιαστικά την αναγνώριση των μετάλλων και τη συμμόρφωση με τα πρότυπα και τις προδιαγραφές.

Επισκεφθείτε τη σελίδα www.oxford-instruments.com για περισσότερες πληροφορίες.

Siemens AG

Ως μία από τις μεγαλύτερες στο κόσμο οργανώσεις τεχνολογικών και ηλεκτρονικών προϊόντων , η Siemens AG έχει ένα ισχυρό υπόβαθρο και ανάπτυξη στο τομέα του κύκλου διαχείρισης ζωής του προϊόντος (PLM). Παρέχει μια σειρά προϊόντων PLM λογισμικού και ο στόχος της Siemens είναι να βοηθά τις παγκόσμιες οργανώσεις να εργάζονται σαν μια ομάδα, δημιουργώντας μια συνεκτική δομή δεδομένων και ενοποιώντας τα πολλά συστήματα που χρησιμοποιούνται μέσα στη οργάνωση, όπως CAD, CAM και CAE λογισμικά.

Ως επίσημος συνεργάτης της Siemens, η Key to Metals AG δίνει κάποια μοναδικά πλεονεκτήματα στους χρήστες του PLM λογισμικού της Siemens, παρέχοντας μια τεράστια συλλογή δεδομένων υλικών στο Extended Range, με δυνατότητα να βρεθούν προχωρημένες υλικές ιδιότητες για σύνθετους γραμμικούς και μη-γραμμικούς υπολογισμούς με το πάτημα ενός κουμπιού. Ως η πιο ολοκληρωμένη λύση διαθέσιμη στη παροχή υλικών δεδομένων, η Key to Metals AG συνεργάζεται και ταιριάζει άριστα στην εξορθολογισμένη αποδοτικότητα των συστημάτων PLM..

Επισκεφθείτε τη σελίδα της Total Materia στην ιστοσελίδα της Siemens για να μάθετε περισσότερα.

SPECTRO

Ως μέλος του τμήματος ανάλυσης υλικών της AMETEK, η SPECTRO είναι ένας από τους κυρίαρχους προμηθευτές αναλυτικών οργάνων, εφαρμόζοντας οπτική εκπομπή και X-ray φασματοφωτομετρία φθορισμού για τη στοιχειακή ανάλυση των υλικών, χρησιμοποιούμενη από τη βιομηχανία, την έρευνα και την ακαδημαϊκή κοινότητα.

Η Key to Metals AG παρέχει μια ανεκτίμητη λύση στους πελάτες της SPECTRO απο το 2008, παρέχοντας έτσι μια βάση υλικών δεδομένων ειδικά σχεδιασμένη για XRF και OES χρήστες, με σκοπό να βοηθήσει την αναγνώριση μετάλλων από τη χημική τους σύνθεση λαμβανομένη από το σπεκτροφωτόμετρο. Αποκλειστικά για την SPECTRO, η Key to Metals AG παρέχει το λογισμικό Grade Library Builder ως τμήμα της βάσης δεδομένων μετάλλων της SPECTRO που επιτρέπει τη δημιουργία και διαχείριση των βιβλιοθηκών υλικών, που μπορούν να τροποποιηθούν και να εξάγονται απευθείας στη συσκευή.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Η Thermo Fisher Scientific Inc. είναι ο παγκόσμιος ηγέτης που υπηρετεί την επιστήμη και παρέχει λύσεις για πελάτες ανάμεσα σε φαρμακευτικές εταιρίες και εταιρίες βιοτεχνολογίας, νοσοκομεία και διαγνωστικά εργαστήρια κλινικών, πανεπιστήμια, ινστιτούτα ερευνών και κυβερνητικές υπηρεσίες, όπως επίσης περιβαλλοντικές βιομηχανίες και βιομηχανίες διαδικασίας ελέγχου.

Ως μια των τριών επιχειρηματικών μονάδων, η Thermo Scientific διαθέτει αναλυτικά όργανα, εξοπλισμό εργαστηρίου, λογισμικό, υπηρεσίες, αναλώσιμα και αντιδραστήρια, συμπεριλαμβάνοντας ένα ευρύ φάσμα λύσεων φασματομετρίας.

Η Key to Metals AG και η Thermo Scientific εργάζονται μαζί από το 2010 παρέχοντας στους τελικούς χρήστες της φασματομετρίας οπτικής εκπομπής (OES) μια κατά παραγγελία έκδοση εγκατάστασης της βάσης δεδομένων της Key to Metals AG Ως μέρος των παροχών του προϊόντος οι πελότες λαμβάνουν πλήρη πρόσβαση στο πυρήνα των δεδομένων επιτρέποντας τη χημική σύνθεση των μετάλλων να ελεγχθεί, συγκριθεί και να εξαχθεί απευθείας στο OXSAS για σύγκριση, με ανάλυση δεδομένων από τη OES.

Διαβάστε περισσότερα για την προσφορά της Key to Metals AG μέσα από την Thermo Fisher Scientific.