Partnerskaber og OEM løsninger

ACAROM

ACAROM er den største repræsentative automotive sammenslutning i Rumænien og samler 144 virksomheder, som udvikler eksisterende og nye aktiviteter inden for bilindustrien. ACAROM er etableret i 1996 og virker som talerøret for den rumænske bilindustrien.

Foreningens starter, skaber og koordinerer handlingerne for dens medlemmer, herunder også deltagelse i en række begivenheder i branchen, organisation af træningsprogrammer, lobbyvirksomhed for problemer i erhvervet, udvikling og formidling af standarder og forskrifter vedrørende bilindustrien.

Medlemsvirksomhedernes kerneaktiviteter omfatter: design og teknisk udvikling af bildele og køretøjer, fremstilling og markedsføring af automotive materialer, komponenter, moduler og bildele. De udføre også tjenesteydelser i forbindelse med fremstilling og vedligeholdelse af køretøjer og tilhørende udstyr.

Key to Metals AG, som den globale leder indenfor oplysninger af materialeegenskaber, ville aktivt bidrage til den tekniske aktivitet af ACAROM ved at give deres medlemmer mulighed for at bruge den mest omfattende materialeegenskabs platform i verden.

AIPE

AIPE (Italian Association of Pressure Equipment) er en non-profit forening, der samler de vigtigste varmtvandsbeholder producenter i Italien.

Hensigten med organisationen er effektivt og hurtigt at klarer de største udfordringer for varmtvandsbeholder producenter, ikke kun på lokalt plan, men også på internationalt plan.

Aktiviteterne for AIPE er primært baseret på forskning og samarbejde med institutter og universiteter, både nationalt og internationalt. Hensigten er at forbedre den tekniske, videnskabelige og økonomiske udvikling af medlemmer gennem aktiv deltagelse og afholdelse af møder, arrangementer, kurser og træning i henhold til retningslinjerne baseret på deling af ressourcer og oplysninger.

Key to Metals AG, er den globale leder indenfor oplysninger af materialeegenskaber, og ville aktivt bidrage til den tekniske/videnskabelige aktivitet af AIPE ved at give dens associerede virksomheder mulighed for at bruge den mest omfattende materialeegenskabs platform i verden.

Altair

Altair er den førende globale udbyder af teknologi, der styrker klient innovation, og har givet ekspertbistand inden for produktdesign, advanced engineering software, on-demand computing teknologier og analytiske virksomhedsløsninger de sidste 27 år.

Bare en af de løsninger, der tilbydes af Altair er Altair Partner Alliancen, en behovsbaseret softwareplatform, der omfatter statistisk, database baseret, visualiserings og simulations software til at hjælpe virksomheder med at foretage bedre forretningsbeslutninger.

Key to Metals AG sluttede sig til Altair Partner Alliance i januar 2012 og har siden da vist sig for at være en af de mest populære partner programmer til APA-brugergruppen. Med et stadigt stigende antal brugere fra over 200 organisationer i hele verden er der nu mere end 450 brugere, der er omfattet af Key to Metals AG i hele verden.

Besøg vores partner side på Altair Partner Alliance eller for Partner Alliance brugere tag en tur i vores Premium Edition.

CYBERNET SYSTEMS

CYBERNET SYSTEMS har leveret videnskabelige beregningsmæssige og tekniske løsninger til en bred vifte af kunder i over 30 år. CYBERNET SYSTEMS er primært specialiseret i levering af software, og stræber efter at tilbyde en totalløsning til klienternes CAE behov, herunder strukturelle, termiske og fluid analyser for at nævne nogle få.

Ud over software tilbyder CYBERNET SYSTEMS en række altomfattende tekniske tjenester, herunder teknisk support, rådgivning og bruger uddannelse.

Key to Metals AG og CYBERNET SYSTEMS lancerede sammen deres nye produkt for CYBERNET kunder i december 2012. Bestående udelukkende af en udviklet skrivebords udgave har Key to Metals AG skabt teknologien som tillader at CYBERNETs slutbrugerer kan eksportere data fra databasen til et ANSYS software klart xml. format. Dermed bygges der bro mellem vores data og slutbrugerens beregningsmæssige softwarepakker.

Se mere omkring KEY to METALS CYBERNET udgave (kun japansk udgave).

 

ELSEVIER

Elsevier er verdens førende udbyder af informationsløsninger, der forbedrer ydeevnen af videnskabelige, sundhedsmæssige og teknologiske professioner, for at ruste dem til at træffe bedre beslutninger, levere bedre pleje, og nogle gange gør banebrydende opdagelser, så grænserne for viden og menneskelige fremskridt kan rykkes.

Knovel er et tekniske oplysnings, opdagelse og beslutningsstøttene værktøj fra Elsevier, der giver svar som ingeniører kan stole på, ved at levere afgørende teknisk data med kraftfuld teknisk søgning og analytiske redskaber gennem et cloud-baseret program. Knovel brugere omfatter tusinder af ingeniører, ingeniør studerende og videnskabsfolk verden over.

GWP

Viden skaber fremskridt. Organisationen leverer materiel tests og leverer alt indenfor den komplekse verden som dækker materialer, processer og produkter.

Vi analyserer skader og understøtter tilbagekald, udfører forskning og udvikler innovationer samt sikrer kvalitet gennem hele laboratorieforløbet.

Vigtig fakta: 40 års erfaring, 12 laboratorier og værksteder, over 15.000 ordrer, over 2.000 kunder, tre lokationer, akkreditering, privat ejet. Med AZT Risk & Technology GmbH , Vi holder et partnerskabs laboratorium for analyse af skader.

INMAS

INMAS GmbH har 20 års erfaring relateret standarder, specielt indenfor CE markedet. INMAS støtter firmaer med implementering og anvendelse af Normer og Standarder gennem hele organisationen, hvilket giver forbedring af kvaliteten og trusler vedrørende ansvar og risiko undgås.

INMAS favner bredt da de dækker standarder der findes indenfor nærmest alle industrielle anvendeligheden. Hovedfokusområderne for vores klienter relaterer til produkt kvalitet såvel som processen i hele virksomheden, produkt sikkerhed og samarbejde med forretningspartner. Af disse grunde er diversitet det vigtigste krav for vores handlinger. Kritiske, process orienterede standard management systemer er specifikt designet til at maksimerer besparelser og Intra Norma er værktøjet til dette.

OXFORD INSTRUMENTS

OXFORD INSTRUMENTS udvikler højteknologiske instrumenter og systemer til forskning og udvikling samt for industrien, fra løsninger til grundlæggende forskning i fysik til kommercielt levedygtig nanoteknologi.

Udvikling af fremtidige teknologiske instrumenter og systemer for industri og forskning, kræver en kombinationen af kernekompetencer inden for lav temperatur fysik og høj magnetisk teknologi, røntgen stråling og optiske målemetoder, tunnel og scannings elektronmikroskopi, samt plasma -belægning og -ætsnings processer.

Inden for optiske emissions spektroskopi til metal analyse er metalegenskabs databasen Total Materia inkluderet i alle produkter for at lette arbejdet ved metal identifikation og overholdelse af standarder og specifikationer.

Besøg www.oxford-instruments.com for mere information.

Siemens AG

Som en af verdens største ingeniør- og elektronik organisationer har Siemens AG en stærk baggrund og et højt engagement inden for Product Lifecycle Management (PLM). Ved at levere en vifte af PLM softwareløsninger, vil Siemens hjælpe globale organisationers arbejde som et enkelt hold ved at skabe en sammenhængende datastruktur og konsolidere de mange systemer der anvendes i organisationen, såsom CAD, CAM og CAE-software.

Som en officiel partner i Siemens, giver Key to Metals AG nogle unikke fordele til Siemens PLM software brugerne ved at levere en omfattende samling af materiale data og i modulet Extended Range, evne til at finde avancerede materialeegenskaber til brug ved komplekse lineære og ikkelineære beregninger alt sammen ved et enkelt klik. Som den mest omfattende materielle data løsning tilgængelig, arbejder Key to Metals AG i synergi med og passer udmærket ind i den strømlinede effektivitet i PLM miljøet.

Besøg Total Materia’s side på Siemens hjemmeside for at finde ud af mere.

SPECTRO

Som en del af AMETEK materiale analyse division er SPECTRO en af de førende globale leverandører af analytiske instrumenter, og beskæftiger sig med optisk emission og røntgen fluorescerende massespektrometriske teknologier som bruges i både industrien, forskning og universitetsverdenen til elementærer analyser af materialer.

Key to Metals AG har ydet en uvurderlig løsning til SPECTRO kunder siden 2008 ved at give en databaseløsning specielt udviklet til XRF og OES brugere og beregnet til at identificere materialer udfra den kemiske sammensætningsdata givet fra massespektrometri enheder. Udelukkende for SPECTRO giver Key to Metals AG den store biblioteks skaber pakke som en del af SPECTRO Metal databasen. Pakken tillader oprettelse og forvaltning af materiale biblioteker, som kan redigeres og derefter eksporteres direkte til enheden.

Thermo Fisher Scientific Inc.

Thermo Fisher Scientific Inc. er verdensførende i at betjene videnskabelige faciliteter og leverer løsninger til kunder inden for farmaceutiske og bioteknologiske virksomheder, hospitaler og kliniske diagnostiske laboratorier, universiteter, forskningsinstitutioner og regeringsorganer såvel som i miljø og proces kontrol industrier.

ASom en af tre afdelinger tilbyder Thermo Scientific analytisk instrumenter, laboratorieudstyr, software, tjenester, hjælpemateriale og reagenser, herunder en bred vifte af massespektrometri løsninger.

Key to Metals AG og Thermo Scientific har arbejdet sammen siden 2010 hvilket giver slutbrugerene af optiske emissions massespektrometri (OES) med en skræddersyet version af Key to Metals AG skrivebords udgave. Som en del af det produkt der tilbydes får brugerne fuld adgang til kerne datasættene hvilket tillader at der kan tjekkes og sammenlignes med metalliske materialers kemiske sammensætningsdata, også eksporterer direkte til OXSAS til sammenligning med analyseret data fra OES.

Læs mere om Key to Metals AG tilbud gennem Thermo Fisher Scientific.