Från dieselmotorer till fartyg, kranar och järnvägar. Från små enheter till tunga maskiner, exakt och tillförlitlig information om material och deras egenskaper är en viktig del av hela värdekedjan.

Totala Metals dataset i kombination med Extended Range samling av avancerade materialegenskaper adderar värde genom att stödja CAE simuleringar. Detta tillåter kostnadsbesparingar genom att korsreferenser för materiallistor inklusive ekvivalenser kan göras. Detta ger data för mekaniska egenskaper vilket används i kritiska tillverknings-och underhållsverksamhet för företag över hela världen, stora som små.

Efter flera månader med att ha använt Total Materia och efter att ha testat dess potential vill jag tackar för utmärkt arbete och era kontinuerliga uppdateringar. Total Materia har tillåtit oss på ett snabbt och effektivt sätt lösa alla problem vi hade för sökningen av alternativa material i utlandet. Tack vare Total Materia har vi numera satt upp riktiga "internationella" specifikationer för att köpa stål i utlandet.

Total Materia är det enda verktyg som kommer användas för detta.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Fördelarna

Att undvika kostsamma och farliga misstag genom ökad noggrannhet; betydande minskning av missförstånd med leverantörer, kunder och internt; global plattform på 26 språk för upprepbara resultat och stora tidsbesparingar