Od dizel motora, brodova, dizalica i železnice, od najmanjih uređaja do teških mašina, precizne i pouzdane informacije o materijalima i njihovim osobinama su važan deo čitavog lanca vrednosti.

Total Metals baza podataka u kombinaciji sa naprednim osobinama iz Extended Range modula, daje dodatnu vrednost podržavajući kvalitetnije CAE simulacije, omogućava uštedu troškova kroz uporedne tabele za kreiranje listi materijala i sastavnica s ekvivalentima, i dajući podatake o osobinama korisne u aktivnostima proizvodnji i održavanja.

Nakon nekoliko meseci upotrebe Total Materije i nakon korišćenja svih njegovih potencijala, zahvaljujemo se na sjajnom poslu i konstantnim ažuriranjima. Total Materia nam je dozvolila da rešimo na nedvosmislen način sve probleme koje smo imali u vezi sa pretragom alternativnih materijala u stranim državama. Zahvaljujući Total Materiji izdali smo stvarnu "međunarodnu" specifikaciju za nabavku čelika u stranim zemljama.

Total Materia ostaje jedino sredstvo koje ćemo koristiti u ove svrhe.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bolonja, Italija

Povoljnosti

Izbegavanje skupih i opasnih grešaka kroz veću preciznost; značajno smanjenje nesporazuma sa dobavljačima, kupcima i interno; globalna platforma na 26 jezika donosi jedinstvene rezultate i ogromnu uštedu vremena