De la motoare diesel, la vapoare, macarale si căi ferate, de la mici masini pană la masini cu un gabarit sporit, informaţia precisă si de incredere despre materiale si despre proprietăţile lor este o parte vitală a lantului complet al valorilor.

Setul de date Total Metals in combinaţie cu colecţia avansată de proprietăţi Extended Range, dă un plus de valoare prin includerea simulărilor CAE, permiţând economii in costuri prin referinţe incrucisate pentru crearea unor liste cu materiale cu echivalenţii lor si furnizând proprietăţi mecanice folosite in manufacturarea de bază si activitaţiile de mentenanţă pentru companii mari si mici de peste tot in lume.

La trei luni dupa ce am achizitionat licenta si am accesat baza de date Total Materia si dupa ce m-am bucurat de numeroasele posibilitati, as vrea sa va multumesc pentru munca extraordinara depusa si pentru actualizarile constante pe care le faceti în baza de date.

Total Materia va fi unicul instrument pe care îl vom utiliza sa rezolvam problemele de acest tip.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Beneficiile

Evitând erorile costisitoare si periculoase prin sporirea acurateţei; reducere semnificativă in proasta comunicare cu furnizorii, clientii si in mediul intern; platforma globală in 26 de limbi pentru rezultate repetabile si economie masivă de timp.