For å produsere og vedlikeholde diesel motorer, skip, heisekraner, jernbaner, små enheter og store maskiner trenger man presis og pålitelig informasjon om materialer og deres egenskaper.

Total Metal sine data-set i kombinasjon med Extended Range sin samling avanserte egenskaper støtter opp under CAE simuleringer, og gir kostnadsbesparing blant annet ved å lage lister med ekvivalente materialer ved hjelp av kryssreferanser. I tillegg gir Total Materia mekaniske egenskaper til materialer som blir tatt i bruk i kritiske deler av produksjonen, for både små og store bedrifter.

Etter flere måneders erfaring med Total Materia har jeg sett produktets potensiale. Jeg ønsker å takke for en fantastisk jobb, og kontinuerlige oppdateringer. Total Materia har løst alle problemene vi tidligere hadde med søking av alternative utenlandske materialer. Takket være Total Materia har vi lansert ekte «internasjonale» spesifikasjoner for kjøp av stål i utlandet.

Total Materia er det eneste verktøyet som blir brukt med denne hensikten.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italia

Fordelene

Unngå kostbare og farlige feil gjennom økt nøyaktighet; betydelig reduksjon i misforståelser mellom leverandør og kunder og internt; global plattform på 26 språk for repeterbare resultater og massive tidsbesparelser.