Voor dieselmotoren, schepen, kranen en spoorwegen en van kleine apparaten tot zware machines, nauwkeurige en betrouwbare informatie over materialen en hun eigenschappen zijn een vitaal onderdeel voor de volledige waardeketen.

De Total Metals dataset in combinatie met de Extended Range geavanceerde eigenschappen collectie, voegt waarde toe door het ondersteunen van CAE simulaties, waardoor kostenbesparing door kruisverwijzingen voor het maken van stuklijsten met equivalenten en het verstrekken van mechanische eigenschappen die worden gebruikt in kritieke productie-en onderhoudsactiviteiten voor grote en kleine bedrijven over de hele wereld.

Na enkele maanden gebruik te hebben gemaakt van Total Materia en na alle mogelijkheden te hebben onderzocht, bedank ik jullie voor een uitstekende prestatie en de constante upgrades. Total Materia liet ons toe alle problemen die we hadden bij het zoeken van alternatieve materialen in het buitenland defenitief op te lossen. Dankzij Total Materia hebben we echte "internationale" specificaties uitgegeven voor het aankopen van staalsoorten in het buitenland.

Total Materia zal de enige tool blijven voor deze doeleinden.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

De Voordelen

Het vermijden van dure en gevaarlijke fouten door verhoogde nauwkeurigheid; significante vermindering van miscommunicatie met leveranciers, klanten en intern, wereldwijd platform in 26 talen voor herhaalbare resultaten en enorme tijdwinst.