Legyen bár szó dízelmotorokról vagy hajókról, emelődarukról vagy vasutakról, kis készülékekről vagy nagygépekről, a teljes gyártási folyamatban alapvető fontosságú, hogy precíz és megbízható információ álljon rendelkezésre az anyagminőségeket és az anyagjellemzőket illetően.

A Total Metals adatbázis a speciális anyagtulajdonságokat tartalmazó Extended Range modullal együtt valódi hozzáadott értéket jelent a CAE-szimulációs feladatoknál. Használatával a költségmegtakarítás érhető el, ha az anyagjegyzéket a kereszthivatkozási táblákon alapuló egyező anyagminőségek felhasználásával alakítjuk ki. Világszerte bármely kis- vagy nagyvállalat számára biztosítja a fontos gyártási és karbantartási tevékenységek során használt mechanikai anyagtulajdonságok elérését.

A Total Materia néhány hónapi használata és a különböző lehetőségek kipróbálása után csak megköszönni tudom kiváló munkájukat és a folyamatos frissítéseket.

A Total Materia marad az egyetlen eszköz, amelyet erre a célra fogunk használni.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Előnyök

A nagyobb adatpontosságból adódóan elkerülhetőek a költségekkel járó és veszélyt jelentő hibák; a beszállítókkal és vevőkkel való, illetve vállalaton belüli kommunikációs hibák aránya szignifikánsan csökken; 26 nyelven elérhető globális felhasználói felület, amely segítségével megismételhető eredmények és jelentős mértékű időmegtakarítás érhető el