Diesel-moottoreista laivoihin, nostureihin ja rautateihin, ja pienistä laitteista raskaisiin koneisiin asti, tarkka ja luotettava tieto materiaaleista ja niiden ominaisuuksista on elintärkeää koko arvoketjulle.

Total Metals -moduuli yhdessä Extended Rangen edistyneen ominaisuusdatan kanssa tuottaa lisäarvoa tukemalla CAE-simulaatioita, luomalla kustannussäästöjä ristiviittausten avulla löytyvien vastineiden kautta sekä tarjoamalla pienille ja suurille yrityksille ympäri maailman mekaanista ominaisuusdataa kriittistä tuotantoa ja ylläpitotoimintaa varten.

Useiden kuukaisien Total Materian käytön ja kaiken mahdollisen kokeilemisen jälkeen kiitän teitä erittäin hyvästä työstä ja jatkuvista päivityksistä. Total Materia on auttanut meitä ratkaisemaan lopullisesti kaikki ongelmat, joita meillä oli vaihtoehtoisten materiaalien etsimisessä ulkomailta. Kiitos Total Materian me olemme luoneet "kansainväliset" määrittelyt teräksen hankintaan ulkomailta.

Total Materia on ja pysyy ainoana työkaluna, jota käytämme tähän tarkoitukseen.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Hyödyt

Kalliiden ja vaarallisten virheiden välttäminen kasvavan tarkkuuden kautta; väärinymmärrysten huomattava väheneminen toimittajien, asiakkaiden ja kollegoiden kanssa; globaali alusta 26 kielellä toistettavissa olevien tulosten ja suurien aikasäästöjen saamiseksi