Από τους κινητήρες ντίζελ, τα πλοία, γερανούς και σιδηροδρόμους, από μικρές συσκευές για βαριά μηχανήματα, οι ακριβείς και οι αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τα υλικά και τις ιδιότητές τους, είναι ένα ζωτικής σημασίας μέρος της αλυσίδας ολοκλήρωσης της κατασκευής.

Το σύνολο δεδομένων Total Metals σε συνδυασμό με τις εκτεταμένες ιδιότητες του δομοστοιχείου Extended Range, προσθέτει αξία υποστηρίζοντας τις CAE προσομοιώσεις, επιτρέποντας τη εξοικονόμηση κόστους μέσα από τη διασταύρωση δεδομένων και δημιουργώντας λίστες με ισοδύναμα υλικά, επίσης προσφέρει μηχανικές ιδιότητες που χρησιμοποιούνται σε κρίσιμα στάδια της κατασκευής και συντήρησης για εταιρίες μεγάλες και μικρές σε όλο το κόσμο.

Μετά από αρκετούς μήνες χρήσης της Total Materia και έχοντας δοκιμάσει όλες τις δυνατότητες της, σας ευχαριστώ για την εξαιρετική δουλειά και διαρκής αναβάθμιση. Η Total Materia μας επέτρεψε να λύσει με έναν καθορισμένο τρόπο όλα τα προβλήματα που είχαμε για την αναζήτηση εναλλακτικών υλικών σε χώρες του εξωτερικού. Χάρη στη Total Materia εκδώσαμε πραγματικές «διεθνές» προδιαγραφές για την αγορά του χάλυβα σε χώρες του εξωτερικού.

Η Total Materia παραμένει το μόνο εργαλείο που θα χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italy

Βασικά οφέλη

Αποφύγετε δαπανηρά και επικίνδυνα λάθη μέσω της αυξημένης ακρίβειας! Σημαντική μείωση της κακής συνεννόησης με προμηθευτές, πελότες και εσωτερικά! Παγκόσμια πλατφόρμα σε 26 γλώσσες για εγγυημένο επαναλαμβανόμενο αποτέλεσμα και εξοικονόμηση χρόνου.