Fra dieselmotorer til skibe, kraner og jernbanerne, fra små enheder til tungt maskineri, så er præcise og pålidelige oplysninger om materialer og deres egenskaber en vigtig del af hele værdikæden.

Total Metals datasættet giver i kombination med Extended Range en avanceret egenskabssamling, der tilføjer værdi ved at støtte CAE simuleringer, giver besparelser gennem krydsreferencer til at oprette styklister med ækvivalente materialer, og levere mekaniske egenskabsdata der kan bruges i kritisk fremstilling processer og vedligeholdelse aktiviteter for virksomheder, store og små overalt i verden.

Efter flere måneder med Total Materia og efter at have understreget alle potentialer, takker jeg dem for et fantastisk job og konstante opgraderinger. Total Materia har ved at give os en bestemt metode tilladt os at løse alle problemerne vi havde med søgning af alternative materialer i udlandet. Takket være Total Materia har vi udstedt rigtige "internationale" specifikationer for køb af stål i fremmede lande.

Total Materia er fortsat det eneste værktøj, der vil blive brugt til dette formål.

Massimo Manfredini
Bonfiglioli Industrial Gearmotors, Bologna, Italia

Fordelene

Undgå dyre og farlige fejl gennem øget nøjagtighed; betydelig reduktion i fejlkommunikation med leverandører, kunder og internt i virksomheden; global platform på 26 sprog for repeterbare resultater og massive tidsbesparelser