Tracker este modulul add on de la Total Materia care se ocupa cu provocarea importantă de trasabilitate şi cum să fim siguri că datele utilizate reprezintă informațiile curente, prin urmare ele fiind și cele mai fiabile disponibile. Vedeți exact ceea ce s-a schimbat în bazele de date Total Materia şi când, de la actualizările versiunilor standard până la schimbările de date de proprietate.

Informaţiile în cadrul modulului Tracker pot fi accesate în 2 feluri, făcând clic pe fila Tracker din meniul principal sau prin materialul căutat şi selectat.

Pas 1: Selectarea unei perioade de actualizare prin modulul Tracker

Când intrați în modulul Tracker prima dată, lista implicită cu rezultate va fi setată la ultima actualizare făcută în baza de date. Total Materia face actualizări şi upgrade-uri la date în fiecare lună ceea ce înseamnă că oferim cele mai actualizate informații posibile.

De exemplu, în aprilie 2014 (actualizare 2014-04) 10649 materiale au fost actualizate, într-un fel sau altul. Utilizând sistemul de filtrare Tracker este posibil să selectați perioada de actualizare de care sunteţi cel mai interesat.

Selectarea unei perioade de actualizare prin modulul Tracker

Sfat: Pentru a vedea actualizări pentru materiale de la un anumit standard, de asemenea puteți să filtrați rezultatele prin selectarea standardului de interes din lista de selecție.

Pas 2: Vizualizarea modificărilor de date prin modulul Tracker

Făcând clic pe hyperlinkul materialului puteţi rapid şi simplu să deschideți fereastra tracker pentru a vizualiza toate modificările asociate pentru materialul selectat.

Toate modificările vor fi detaliate în filele specifice pentru a face găsirea modificărilor de date mai rapidă şi mai simplă.

Vizualizarea modificărilor de date  prin modulul Tracker

Pas 3: Găsiţi modificări din materialul în sine

Pentru a demonstra alte modalități de a găsi actualizări pentru un anumit material, putem merge la pagina de căutare rapidă, introducem denumirea şi apoi facem clic pe pagina de subgrup.

Când vizualizați orice proprietate pentru acest material specific veți putea găsi o iconiță Tracker şi veți vedea linkul modificări. În paranteze puteți vedea imediat dacă există orice modificări pentru materialul selectat.

Găsiţi modificări din materialul în sine

Nu poate fi mai simplă vizualizarea modificărilor şi intrarea în modulul Tracker. Doar faceţi clic pe link şi actualizările pentru materialul dorit vor fi imediat afișate.[Anterior - eXporter Tutorial 1]      [Contenut]