Tracker er en tilleggsmodul fra Total Materia som tilbyr sporing av endringer, for å sørge for at informasjonen du bruker er oppdatert og på den måten så nøyaktig som mulig. Se akkurat hva som har endret seg i Total Materias databaser og når.

Informasjonen i Tracker modulen kan finnes på to måter. Ved å trykke på Tracker fanen i hovedmenyen, eller gjennom det valgte materialet.

Trinn 1: Velge en oppdateringsperiode gjennom Tracker modulen

Når du først starter Tracker modulen er standard resultatlisten de siste endringene gjort i databasen. Total Matteria oppdaterer informasjonen hver eneste måned, som gjør Total Materia til den mest oppdaterte databasen innen materialegenskaper.

For eksempel oppdaterte vi i april 2014 (oppdatering 2014-14) 10649 materialer på en eller annen måte. Ved bruk av Tracker sitt filtreringssystem er det mulig å velge perioden du er mest interessert i.

Velge en oppdateringsperiode gjennom Tracker modulen

Tips: For å se oppdateringer av en spesiell standard kan du også filtrere resultatlisten ved å velge standarden fra drop-down boksen..

Trinn 2: Vise endringer i data gjennom Tracker modulen

Ved å trykke på linken til materialet kan du åpne Tracker cinduet for å se alle endringer i det valgte materialet..

Alle endringer vil ligge under den spesifikke fanen for å gjøre det enkelt og raskt å finne endringsdata.

 Vise endringer i data gjennom Tracker modulen

Trinn 3: Finne endringer fra materialet

For å demonstrere andre måter å finne oppdateringer til materialer på kan vi gå til raskt søk siden, skrive inn betegnelse og trykke på undergruppesiden.

Når du ser en hvilken som helst materialegenskap for et spesifikt materiale kan du finne et Tracker ikon. Ved bruk av brakketter kan du umiddelbart se om det er gjort noen endringer til det valgte materialet.

 Finne endringer fra materialet

For å se endringer og entre Tracker-modulen, trenger du bare trykke på linken og oppdateringene vil vente på deg umiddelbart.[Forrige - eXporter Omvisning 1]      [Innhold]