Tracker is een toegevoegde module van Total Materia die het mogelijk maakt belangrijke updates in de database en navolging van materiaal updates zodat u altijd met de meest up-to-date informatie werkt. Zie precies wat er is veranderd binnen de Total Materia databases en wanneer norm wijzigingen en van eigenschappen zijn gemaakt.

Informatie binnen de Tracker module kan op 2 manieren worden gedaan door te klikken op de knop Tracker of direct bij het geselecteerde materiaal.

Stap 1: Het selecteren van een periode van updates binnen de Tracker module

Wanneer u de module Tracker voor het eerst betreed, ziet u altijd standaard de laatste update beschikbaar in de database. Total Materia voert updates en upgrades maandelijks uit, dit betekent dat u altijd met de meest recente informatie kunt werken.

Bijvoorbeeld in April 2014 (update 2014-04) werden 10649 materialen bijgewerkt met verschillende data. Met behulp van het Tracker filtersysteem is het mogelijk de update periode te selecteren waarin u het meest bent geinteresseerd.

Het selecteren van een periode van updates binnen de Tracker module

Tip: Om de updates te kunnen zien voor een bepaalde norm, kunt u ook uw resultatenlijst filteren op norm in het drop down menu.

Stap 2: Gegevenswijzigingen bekijken via de Tracker module

Door te klikken op de materiaal hyperlink kunt u snel en eenvoudig het Tracker venster openen om al de geselecteerde veranderingen te zien.

Alle wijzigingen worden weergegeven onder de specifieke tabbladen en maakt gegevenswijzigingen vinden snel en eenvoudig.

Gegevenswijzigingen bekijken via de Tracker module

Stap 3: Vind zelf de wijzigingen binnen het materiaal

Om andere manieren te tonen van een materiaal update kunt u ook naar de snelzoek pagina gaan, voer de benaming in en klik op de subgroep pagina.

Bij het bekijken van bepaalde materiaaleigenschappen vind u het Tracker icoon en kunt u hier direct bekijken. Tussen de haakjes kunt u onmiddellijk zien of er wijzigingen in het geselecteerde materiaal zijn.

Vind zelf de wijzigingen binnen het materiaal

Het kan niet simpeler om de veranderingen te zien en Tracker te gebruiken. Klik op de link en de materiaal updates worden onmiddellijk getoond.[Vorige - eXporter Rondleiding 1]      [Inhoud]