A Tracker a Total Materia adatbázis kiegészítő modulja, amely a nyomonkövethetőség fontos és nehéz kihívására jelent megoldást. Alkalmazásával biztos lehet benne, hogy a felhasznált adat a létező legújabb és így a legmegbízhatóbb. Nézze meg pontosan, mi mikor változott a Total Materia adatbázisában, a szabványok verziófrissítésétől kezdve az anyagtulajdonságok változásaiig.

A Tracker modul adatai kétféle módon elérhetők, vagy a főmenü Tracker fülére kattintva vagy pedig a kiválasztott anyag adatlapjáról közvetlenül.

1. lépés A frissítése periódus kiválasztása a Tracker modulon keresztül

1. lépés A frissítése periódus kiválasztása a Tracker modulon keresztül

Például 2014 áprilisában (2014-04-es frissítés) 910649 anyagminőséget frissítettünk valamilyen módon. A Tracker szűrőfunkcióját használva kiválaszthatja az Önt érdeklő frissítési periódust.

Selecting an update period through the Tracker module

Tip: To see updates for materials from a particular standard you can also filter the results list by selecting the standard of interest in the drop down.

2. lépés Az adatok változásának áttekintése a Tracker modulon keresztül

Az anyag adatlapján található hivatkozásra kattintva gyorsan és egyszerűen megnyitható a Tracker ablaka, ahol áttekinthetjük az összes, a kiválasztott anyagra vonatkozó változást.

Megtalálhatja az összes változást részletesen kifejtve az adott fülekre kattintva, így az adatváltozások megtalálása gyors és egyszerű feladat.

Viewing data changes through the Tracker module

3. lépés Változások áttekintése az anyag adatlapjáról indulva

Annak bemutatására, hogy egy adott anyagnál milyen frissítések történtek, navigáljunk a Gyorskeresés funkcióhoz és kattintsunk az Alcsoport lapra.

Bármilyen anyagtulajdonságot is nézünk, a Tracker ikonra kattintva egyből áttekinthetjük az adott anyag adatainak változásait. Zárójelben egyből láthatjuk, hogy a kiválasztott anyag adataiban volt-e bármilyen változtatás.

Find changes from within the material itself

A változások áttekintése és a Tracker modulban történő belépés nem is lehetne egyszerűbb. Csak kattintson a hivatkozásra és az anyag frissítései azonnal megjelennek a képernyőn.[Előző bemutató eXporter 1]      [Tartalom]