Tracker er et modul som bygger oven på Total Materia Det arbejder med de vigtige udfordringer med sporbarhed og hvordan man sikre at det data der bliver brugt, er det som er mest up to date og derfor mest pålideligt. Se præcis hvad og hvornår der er ændret i Total Materia databasen, fra standardversions opdateringer til egenskabs dataændringer.

Oplysninger i modulet Tracker kan tilgås på 2 måder, ved at klikke på Tracker fane i hovedmenuen eller gennem det søgte og valgte materiale.

Trin 1: At vælge en opdaterings periode gennem modulet Tracker

Når du først åbner Tracker, angives der en standardliste af de sidste opdateringer der er sket i databasen. Total Materia laver opdateringer og opgraderinger til databasen hver eneste måned, hvilket betyder, at vi leverer den mest up to date informationsressource muligt.

For eksempel i April 2014 (opdatering 2014-04) blev 9600 materialer opdateret i forskellig grad. Ved hjælp af Trackers filtersystem er det muligt at vælge den opdaterings periode du er mest interesseret i.

Selecting an update period through the Tracker module

Tip: For at se de opdateringer til materialer fra en bestemt standard du kan også filtrere resultatlisten ved at vælge den ønskede standard i drop down menuen.

Trin 2: Visning af dataændringer gennem modulet Tracker

Ved at klikke på materiale hyperlinket kan du nemt og hurtigt åbne tracker vinduet for at se alle tilknyttede ændringer for det valgte materiale.

Alle ændringer vil være opdelt under de specifikke faner for at finde dataændringer, hurtigt og enkelt.

Viewing data changes through the Tracker module

Trin 3: Find ændringer inden for selve materialet

For at vise de andre måder at finde opdateringer til et bestemt materiale, kan vi gå til hurtig søgning, og angiv betegnelsen, klik på knappen der går til undergruppe siden.

Når du ser nogen materialeegenskaber for et specifikt materiale vil du kunne finde et Tracker-ikon og se ændringerne ved hjælp af linket. I parentes kan du straks se om der er nogen ændringer i det valgte materiale.

Find changes from within the material itself

Det kunne ikke være enklere at se ændringerne og gå viderer til Tracker modulet. Bare klik på linket og materiale opdateringerne vil straks blive vist for dig.[Forrige - eXporter Guide 1]      [Indhold]