SmartComp este o optiune suplimentara Total Materia , bazata pe un program unic, patentat pentru identificarea metalelor in functie de analiza chimica, introdusa in program direct, asa cum este primita de la spectrometru sau din alta sursa.

Pasul 1: Alegerea unei optiuni de cautare

Pentru a gasi un material in baza de date cu peste 350.000 de aliaje folositi optiunea SmartComp.

Pasul 2: Definirea criteriilor de cautare

Puteti introduce rezultatul asa cum a fost obtinut de la instrumentul de masura sau din documentatie si faceti click pe butonul "Cautare".

Definirea criteriilor de cautare

Pasul 3: Alegerea unui material din lista de rezultate

Folosind modulul original si patentat, tehnologia SmartMetals, bazata pe seturi fuzzy si experienta in metalurgie, SmartComp face diferenta intre elementele importante si cele care contin doar zgomot si impuritati si va ofera o lista de rezultate, organizate in functie de factori de similaritate.

Alegerea unui material din lista de rezultate

Folosind functia de cautare in baza de date Total Materia puteti alege aliaje din lista si puteti consulta imediat variatiile lor de la compozitia chimica introdusa, sau puteti merge direct in baza de date Total Materia si puteti consulta proprietatile materialelor in detaliu.

Alegerea unui material din lista de rezultate[Anterior - Tutorial 8]      [Continut]      [Urmator - Extended Range Tutorial 1]