SmartComp is een optionele software add-on voor Total Materia , gebaseerd op een wereldwijd uniek, gepatenteerd programma voor de identificatie van metalen, gebaseerd op hun chemische analyse. Deze wordt rechtstreeks in het programma ingeladen "zoals ontvangen" van de spectrometer of andere bron.

Stap 1: Een zoekoptie kiezen

Om in slechts enkele seconden een materiaal te vinden in de database van meer dan 350.000 legeringen, gebruik SmartComp.

Stap 2: Zoekcriteria vastleggen

U kan een resultaat van de analyse die u verkregen hebt van een meetinstrument, van metallurgische labo's of uit documentatie rechtstreeks invoeren en vervolgens op de "Zoek"-knop klikken.

Zoekcriteria vastleggen

Stap 3: Selecteren van een materiaal uit de lijst van resultaten

Door gebruik te maken van een originele deskundige redeneringsmodule en gepatenteerde SmartMetals technologie, gebaseerd op vage verzamelingen en metallurgische expertise, onderscheidt SmartComp belangrijke compositorische variaties van ruis en misleidende elementen en voorziet het u van een lijst met mogelijke uitkomsten, waarbij gelijkenisfactoren voorrang krijgen.

Selecteren van een materiaal uit de lijst van resultaten

Door gebruik te maken van de opzoek-functie en hotlinks naar de Total Materia Database kan u legeringen uit de lijst selecteren om onmiddellijk hun variaties op de gegeven samenstelling te bekijken, of u kan rechtstreeks naar de Total Materia Database gaan om gedetailleerde materiaaleigenschappen te bekijken.

Selecteren van een materiaal uit de lijst van resultaten[Vorige - Rondleiding 8]      [Inhoud]      [Volgende - Extended Range Rondleiding 1]