A Total Materia , világon egyedülálló és szabadalmaztatott kiegészítő programja a Smart Comp, amely a spektrométerből vagy más elemzésekből nyert vegyi összetétel bevitelével teszi lehetővé a fémek intelligens beazonosítását.

1. lépés: Válasszon ki egy keresési opciót

A SmartComp használatakor az anyagkeresés pillanatokba telik az adatbázis 350 000 ötvözetéből.

2. lépés: Keresési feltételek meghatározása

Vigye be a mérőműszer, a fémipari labor vagy dokumentáció által kapott elemzés eredményeit és kattintson a „Keresés” gombra.

Defining search criteria

3. lépés: Válassza ki az eredménylistából az anyagot

Az eredeti szakértői modul és a szabadalmaztatott, a bizonytalan halmazokon és a fémipari szaktudáson alapuló Smart Metals technológia használatával a SmartComp meg tudja különböztetni a jelentős összetételbeli változatokat a „becsapó” elemektől, biztosítja a lehetséges egyezések listáját, a hasonlósági tényezők szerinti prioritásnak megfelelően.

Selecting a material from the list of the results

A keresési funkció és a Total Materia felé irányító linkek használata segítségével a listában megjelenő ötvözetekre kattintva azonnal megtekintheti a variációkat a megadott összetétel alapján, vagy közvetlenül beléphet a Total Materia adatbázisba a részletes anyagtulajdonságok megtekintéséhez.

Selecting a material from the list of the results[Következő bemutató 8]      [Tartalom]       [Következő bemutató Extended Range 1]