SmartComp er et valgfri add-on software til Total Materia , baseret på et verdensomspændende enestående, patenteret program for identifikation af metaller, baseret på deres kemiske sammensætninger, der er indtastet i programmet direkte, "modtaget" fra spektrometeret eller fra en tredje kilde.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

For at finde et materiale på få sekunder fra en database med over 350,000 legeringer brug SmartComp.

Trin 2: Definer søgekriterier

Du kan indsætte analyseresultater, som du har modtaget dem fra målings instrumentet, det metallurgiske laboratorium eller gennem dokumentation og klik på "Søg"-knappen.

Defining search criteria

Trin 3: Valg af materialer fra listen af resultater

Ved hjælp af et ekspert ræsonnement modul og patenteret SmartMetals teknologi, baseret på fuzzy datasæt og metallurgisk ekspertise, sørger SmartComp for at adskille vigtig sammensætnings variationer fra støj og falske elementer og giver dig en liste over mulige forekomster, prioriteret efter lighedens faktorer.

Selecting a material from the list of the results

Ved hjælp af opslags muligheden og hotlinks til Total Materia Databasen kan du med det samme ved at klikke på legeringer fra listen, se deres variationer fra den givne sammensætning. Det er også muligt at gå direkte til Total Materia's Database for at se materialeegenskaberne.

Selecting a material from the list of the results[Forrige - Guide 8]      [Indhold]      [Næste - Guide Extended Range 1]