PolyPLUS er datasettet for ikke-metalliske materialer, og inneholder tusener av plastikker, keramiske materialer og komposittmaterialer og dekker både proprietære- og standardmaterialer, inkludert datasett for avanserte egenskaper.

I Total Materia PolyPLUS er datasettet for ikke-metalliske materialer, og inneholder tusener av plastikker, keramiske materialer og komposittmaterialer og dekker både proprietære- og standardmaterialer, inkludert datasett for avanserte egenskaper..

Trinn 1: Søke etter komposittmaterialer i PolyPLUS

Om du skal begynne å søke og du kjenner til materialbetegnelsen kan du skrive den inn i materialbetegnelsesfeltet på PolyPLUS sin Raskt søk side. Andre søkemuligheter tilgjengelig lar deg søke på land/standard, produsent og materialgrupper. Du kan også søke på egenskaper i avansert søk.

I dette tilfellet ønsker vi informasjon om 7743-F161. Etter du har ført inn materialbetegnelsen i feltet kan du trykke på søkeknappen for å generere en liste med materialer som møter dine kriterier.

Søke etter komposittmaterialer i PolyPLUS

Trinn 2: Vise materialegenskaper

Listen med materialer vil vise alle relevante materialer som passer dine søkekriterier. For å se en oppsummering av de tilgjengelige materialegenskapene kan du trykke på ønsket materiale. I dette tilfelle er det bare et tilgjengelig materiale..

Alle egenskapskategoriene hvor det finnes data er synlig gjennom fargede linker med antallet dataposter tilgjengelig i brakketter, så vel som produsenten hvor det er aktuelt..

Vise materialegenskaper

For å begynne å vise materialegenskapene trykker du enkelt og greit på linken. I dette tilfelle ser vi først på de mekaniske egenskapene inkludert strekkfasthet, bruddstyrke og bøye- og kompresjonsstyrke med mer.

Det er også mulig å se mekaniske egenskaper ved høye og lave temperaturer, som sikrer at materialvalgene blir gjort i henhold til bruksområdet.

Fysiske egenskaper for komposittmateriale dekker, for å nevne noen få, elastisitetsmodul, spesifikk vekt, fibervolum og mye mer.

Referanser er tilgjengelig for all proprietær informasjon, og kan sees under datatabellen.

Annen data tilgjengelig for komposittmateriale er termiske egenskaper som glassovergangstemperatur og produksjonsprosess som gir nyttig informasjon om herdingsevner.

Vise materialegenskaper

Trinn 3: Se avanserte egenskaper

Gjennom sømløs integrasjon er det mulig å se Extended Range data for komposittmaterialerdirekte gjennom PolyPLUS modulen. Spenning-tøyning data for avanserte ikke-linære beregninger kan bli funnet ved å trykke de oransje linkene.

For mer informasjon om hvordan å navigere gjennom Extended Range modulen, vennligst se vår omvisning for å se spenning-tøyning diagram.

Se avanserte egenskaper

Trinn 4: Kryssreferanser og sammenligning av materialer

Å kunne finne kryssreferansetabeller og sammenligne materialer er kritiske punkter når det kommer til materialutvelgelse og erstatting. For å se kryssreferansetabeller for plastikkmaterialer trenger du kun å trykke på kryssreferanse linken.

Her vil du bli presentert en kategorisert liste med ekvivalente materialer som du kan se i mer mer detaljert på egenskapsdata eller velge å sammenligne side om side med ditt valgte material. For mer informasjon om kryssreferanse i Total Materia se vår omvisning om Total Metal i vårt omvisningsbibliotek.

Det er to måter å sammenligne materialer i PolyPLUS. Gjennom hurtigsammenligning alternativet som tillater en rask side om side sammenligning av de to materialene, og det mer omfattende sammenligningsalterativet som tillater sammenligning av opp til 4 materialer samtidig. For mer detaljer se csammenligningsmuligheter i Total Materia og se Total Metals omvisningsbibliotek for mer informasjon..

Kryssreferanser og sammenligning av materialer[Forrige - PolyPLUS Omvisning 2]      [Innhold]       [Neste - eXporter Omvisning 1]