PolyPLUS er et ikke-metallisk materialeegenskabs datasæt for tusindvis af polymere, keramer og kompositter som dækker både proprietære og standard materialer, herunder avancerede egenskabs datasæt.

I Total Materia's bibliotek af keramiske materialer er det muligt at finde tusindvis af keramiske materialer som for eksempel karbider, nitrider, glas materialer og mange flere.

Trin 1: Søgning efter keramer i PolyPLUS

For at starte din søgning skal du indtaste den ønskede materiale betegnelse du er på udkig efter i materiale betegnelses boksen på PolyPLUS hurtigsøgnings siden. Andre tilgængelige søgemuligheder tillader at du også kan søge efter land/standard, producent, gruppe af materialer og materiel familie eller egenskaber i avanceret søgning.

I dette tilfælde vil vi se oplysninger for materialet Luminex 970. Når du indsætter den materielle betegnelse i feltet, klik på Søg-knappen til at generere en liste over materialer, der opfylder søgekriterierne.

Searching for ceramic materials in PolyPLUS

Trin 2: Visning af materialeegenskaber

På listen over materialer vil der vises alle relevante materialer der matcher dine oprindelige søgekriterier. Hvis du vil se en oversigt over alle tilgængelige oplysninger, skal du klikke på det ønskede materiale. I dette tilfælde er der kun ét materiale på listen.

Alle egenskabs kategorier som der kan findes data til bliver synlige, gennem de relevante farvede links med antallet af tilgængelige datapunkter givet i parentes, såvel som producenten af materialet hvis det er relevant.

Viewing material properties

For at få vist materialeegenskaber, skal du blot klikke på linket. I dette tilfælde vil vi først tage et kig på mekaniske egenskaber herunder bøjnings og trykstyrke.

Fysiske egenskaber omfatter, for at nævne et par stykker, porøsitet, farve, og bulk densitet.

Referencer er tilgængelige for alle proprietære oplysninger, og kan ses nedenunder datatabellen.

Andet data for keramiske materialer omfatter termiske egenskaber såsom gennemsnitlige koefficient for termisk udvidelse og elektriske egenskaber herunder data på volumenmodstand.

Viewing material properties

Trin 3: Krydsreferencetabeller & materiale sammenligning

At se krydshenvisninger og kunne lave materielle sammenligninger er en kritisk del bag materiale valg og udskiftning. Klik på linket krydsreference for at se krydsreferencetabeller for standardiserede keramer.

Her vil du blive præsenteret for en kategoriseret liste af tilsvarende materialer, hvor du kan se deres tilhørende egenskabsdata, eller vælge at sammenligne med dit oprindelig valgte materiale.

Cross-reference tables & material comparison

For mere infromation omkring krydsreferencer i Total Materia, se da en guide der går mere i dybden i vores Total Metals guide bibliotek.

Der er to måder at sammenligne materialer i PolyPLUS på. Enten gennem den hurtige sammenlignings mulighed som giver en side-by-side af de to udvalgte materialer eller ved den mere omfattende Sammenligningsvisnings mulighed hvor der kan sammenlignes op til 4 materialer af gangen. For en mere detaljeret beskrivelse af sammenlignings muligheder i Total Materia se vores Total Metals guide bibliotek for mere information.[Forrige - PolyPLUS Guide 1]      [Indhold]      [Næste - PolyPLUS Guide 3]