eXporter er tillegget som hovedakelig hjelper fylle gapet mellom Total Materia og CAE programvare. Enten du ønsker å flytte data fra Total Materia direkte til CAE programvare eller til excel eller .xml tilbyr eXporter all den funksjonaliteten du måtte trenge. Det er mulig å eksportere data fra våre 3 hovedmoduler, Total Metals, PolyPLUS og Extended Range.

Løserformat som støttes inkluderer: ANSYS, Abaqus, MSC Nastran, SolidWorks, Radioss og mange fler.

Trinn 1: Vise data som er tilgjengelig for transport

Det første steget er å identifisere og søke materiale du ønsker å eksportere egenskaper fra. Dette kan bli gjort gjennom raskt søk eller avansert søk.

For å se tilgjengelige egenskaper for det valgte materiale kan du enkelt og greit entre disse gjennom undergruppe-sidene og så gjennom navagasjonsbaren på siden.

Trinn 2: Velge og legge til egenskaper for eksportering

For hvert datasett tilgjengelig for nedlasting vil du finne en liten, blå legg til eksportering knapp. Når du trykker denne knappen vil du ha mulighet til å se eksakt hvilke porgramvareformat som støtter eksportering av denne egenskapen.

Tips: Du kan lage en fil som er kompatibel med en spesifik CAE programvare, så det er noen ganger forskjeller mellom hvilke egenskaper disse løser-formatene vil støtte.

Flere egenskaper kan legges til ved å navigere gjennom tilgjengelig data for det valgte materialet. Dette kan inkludere – komposisjon, fysiske egenskaper, spenning-tøyning og utmattingsdata.

Velge og legge til egenskaper for eksportering

Trinn 3: Overse den valgte dataen

Når du er fornøyd med den valgte dataen kan du flytte den til hoved-eksporteringsfanen for å se dine utvalgte egenskaper.

Standardvinduet er satt til alle, som betyr at alle valgte egenskaper i tabellen vises. For å endre eller legge til notater til dataen kan du trykke endre knappen ved siden av dataen. Når du har gjort endringene trykker du på lagre-ikonet.

Over eksporteringstabellen er det mulig å forhåndsvise hvilke egenskaper som er tilgjengelig for eksportering avhengig av eksporteringsformat. Du kan se noen forskjeller her, for eksempel støtter ANSYS formatet eksportering av flyespenning, mens Abaqus ikke gjør det.

Overse den valgte dataen

Tips: Total Materia tilbyr også to egenutviklede eksporteringsformat i xls, og xml for enklere databehov.

Trinn 4: Velge eksporteringsformat

For å velge hvilke format du ønsker å eksportere til, kan du lage seleksjoner ved å bruke sjekkbokser under informasjonen til hovedmaterialet.

For å begynne å eksportere trykker du på eksporter knappen, og åpner eller lagrer filen til din maskin, klar for bruk. Eksporteringer blir komprimert til en zip-fil, som kan ekstraheres og vises på vanlig måte.

Velge eksporteringsformat

Tips: For å gjøre livet enda enklere gir Total Materia deg muligheten til å se og legge til tidligere eksporterte filer uten behovet for å lete gjennom datasett. Trykk på tidligere eksporteringer menyen, og dine tidligere eksporteringer vil være tilgjengelig.[Forrige - PolyPLUS Omvisning 3]      [Innhold]       [Neste - Tracker Omvisning 1]