Formbarhetsdiagram: Total Materia har en unik samling formbarhetsdiagram for beregninger i plastisk spekter og høy-nivå deformasjoner av tusener av materialer, varmebehandlinger og arbeidstemperaturer. Både ekte og estimerte spenningskurver er tilgjengelig og en rekke muligheter for å søke på brukerdefinerte egenskaper.

Som en del av Extended Range gir våres formbarhetsdiagram enestående assistanse til det globale ingeniørmiljøet, kombinert med Total Materia sin database er dette det definitive verktøyet for avanserte egenskaper.

Trinn 1: Søke etter formbarhetskurver i raskt søk

Anta at du ønsker å vise fomrbarhetskurver for 1.1191 DIN.

Total Materia sin søkemotor søker raskest på materialbetegnelser gjennom raskt søk alternativet.

Trinn 2: Definere søkekriterier

Oppgi betegnelse og velg ønsket land/betegnelse.

Alt du trenger å gjøre er å trykke på søkeknappen. På noen få sekunder finner Total Materia sin søkemotor alle materialer som har 17-7PH (USA / SAE) i betegnelsen.

 Definere søkekriterier

Trinn 3: Velge undergruppe

Total Materia viser alle resultater i undergrupper. Du kan velge materiale/standard du er interessert i, og vise egenskapene ved å trykke på den aktuelle linken.

Velge undergruppe

For å se formbarhetsdiagram trykker du på linken i undergruppen du er interessert i.

Velge undergruppe

Trinn 4: Finne fombarhetsdiagram gjennom spesielle søkekriterier

Total Materia gir deg muligheten til å finne formbarhetskurver firekte gjennom Extended Range modulen, ved å bruke spesielle søke kriterier. Trykk på Extended Range modulen og velg formbarhet i menyen.

Det er mulig å begrense lesten med tusener av materialer ved å stipulere en spesifikk søkeparameter som varmebehandling, form, temperatur og tøyningshastighet. I dette tilfelle ønsker vi tyske (DIN) rustfritt stål med en tøyningshastighet på 10-100(1/s).

Finne fombarhetsdiagram gjennom spesielle søkekriterier

Trinn 5: Vise diagrammer

Total Materia gir deg kurver ved romtemperatur som møter dine kriterier, men det er mulig å velge blant en rekke betingelser fra betingelsesvelgeren. Etter å ha valgt en betingelse kan du se ekte og tilnærmet spenning-tøyning og formbarhetsgrense-kurve (FLC). Figurene er også vist i en tabell for enkel bruk i andre beregninger.

IDet er også mulig å finne r-faktor informasjon for spesifikke materialer som støtter opp under CAE modellering.

 Vise diagrammer[Neste - Extended Range Omvisning 1]      [Innhold]       [Forrige - Extended Range Omvisning 3]