Krybningsdata: Total Materia viser flydespænding og krybnings brudstyrke ved forskellige temperaturer sammen med beregninger fra Larsen-Miller parameter og den tilbageværende livstid af komponenten. Som en del af Extended Range, giver vores krybningsdata vigtigt supplerende viden til ingeniør verden og når det kombineres med Total Materia databasen får man det ultimative værktøj for avancerede egenskaber. Du kan bruge de interaktive funktioner til at lave dine egne beregninger og få data specifikt til dine behov.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Antag, at du vil se krybningsdata for P305GH.

Første skridt er at vælge en søgemulighed. Total Materia søgemaskinen udfører materielle søgninger baseret på betegnelsen mest effektivt ved hurtigsøgnings muligheden.

Trin 2: Definer søgekriterier

Indsæt materiale betegnelsen P305GH i feltet. Da oprindelsen af materialet er ukendt, skal du forlade 'Alle' i landets pop op-liste.

Alt du skal gøre derefter er at klikke på "Søg"-knappen. På få sekunder vil Total Materia søgemaskinen finde alle materialer, som har P305GH i deres betegnelse.

Defining search criteria

Trin 3: Valg af materiale fra listen af resultater

Søgning efter materialer udfra betegnelsen giver generelt en liste over materialer, der tilfredsstiller de ønskede kriterier. Afhængigt af søgekriterierne, kan denne liste være temmelig store (op til 2000 materialer), men i vores eksempel består den resulterende liste af 17 materialer.

Vælg det ønskede materiale fra listen. I dette eksempel vælger vi Euronorm standarden for visning. Klik på materialet, for at se udvalget af data der er tilgængeligt.

Selecting the material from the list of results

Trin 4: Valg af undergruppe

Total Materia vil vise alle matchende søgeresultater i undergrupper. Du kan derefter let vælge det materiale, der interesserer dig og se dets egenskaber ved at klikke på det relevante link.

Viewing creep data

For at få al tilgængelig krybningsdata klik på linket i den ønskede undergruppen.

Trin 5: Visning af krybningsdata

Total Materia vil vise en række krybningsdata for materialet og giver dig mulighed for at vælge at se data for krybning eller Larsson-Miller parameteren for materiale valget.

Klik på fanen 'krybningsdata' for at se flydespænding og krybnings brudstyrke ved forskellige temperaturer.

Viewing creep data

Ved at klikke på fanen 'Larsson-Miller Parameter' du kan bruge vores avancerede algoritmer til at beregne både give flydespænding og krybnings brudstyrke udfra betingelser du vælger. Indtast for eksempel en spændings værdien af 140MPa og en arbejdstemperatur på 450° C. Ved at indtaste spænding og temperatur parametre kan du beregne din egen Larsson-Miller parameterdata for at give dig vigtige oplysninger til yderligerer design.

Larson-Miller Parameter[Forrige - Extended Range Guide 4]      [Indhold]      [Næste - PolyPLUS Guide 1]