Deformasjonsdata: Total Materia viser flytespenninger og deformasjonsdata ved ulike temperaturer som vises sammen med beregning av Larsen-Miller parametre og komponentens gjenværende liv. Som en del av Extended Range tillater vår data om deformasjon at tilleggsinformasjon vises til ingeniører, og kombinert med Total Materia sin database er dette det definitive verktøyet for avanserte egenskaper. Du kan bruke interaktive funksjoner for å lage dine egne beregninger og hente data som er tilpasset dine behov.

Trinn 1: Velge søkealternativer

Anta at du ønsker å vinne deformasjonsdata for P305GH.

Det første steget er å velge søkealternativ. Den raskeste måten å søke på materialer fra betegnelse er gjennom Raskt søk alternativet.

Trinn 2: Definere søkekriterier

Skriv inn P305GH i betegnelsesfeltet. Siden opphavet til materialet er ukjent la landlisten stå på «alle».

Alt som gjenstår er å trykke på søkeknappen. På få sekunder har Total Materia sin søkemotor funnet alle materialer som har P305GH i betegnelsen.

Definere søkekriterier

Trinn 3: Velge materiale fra resultatlisten

Å søke materialer fra betegnelsen gir generelt resultat i form av en liste med materialer som tilfredsstiller dine kriterier. Avhengig av søkekriteriene, kan resultatlisten være veldig stor (opptil 2000 materialer), men i vårt eksempel består den kun av 17 materialer. Ved å trykke på betegnelsen kan du innhente og undersøke materialegenskapene. Dersom søket får flere enn 2000 treff må du begrense søket ytterligere.

Velg et materiale av interesse fra listen. I dette eksempelet velger vi Euronorm standarden. Trykk på materialet for å se all informasjonen tilgjengelig.

Velge materiale fra resultatlisten

Trinn 4: Velge undergruppe

Total Materia viser alle resultatene i undergrupper. Du kan velge materiale som er av interesse for deg, og vise alle egenskaper ved å trykke den aktuelle linken.

Velge undergruppe

For å se all tilgjengelig data om deformasjon trykker du på undergruppen du ønsker.

Trinn 5: Vise deformasjonsdata

Total Materia viser et bredt spekter av deformasjonsdata for materialet og gir deg muligheten til å velge deformasjonsdata eller relevante Larsson-Miller parametre for det valgte materialet.

Trykk på «deformasjonsdata» fanen for å se flytespenning og deformasjonsbruddstyrke for en rekke temperaturer.

Vise deformasjonsdata

Ved å trykke på «Larsson-Miller parameter» fanen kan du bruke våre avanserte algoritmer for å beregne flytespenning og bruddstyrke for deformasjon under forhold av interesse for deg. Skriv inn spenninsverdi på 140MPa for eksempel en arbeidstemperatur på 450°C. Ved å oppgi aktuelle spennings- og temperatuparametre kan du beregne dine egne Larsson-Miller parametre for å gi deg nyttig informasjon for videre design.

Larson-Miller Parameter[Forrige - Extended Range Omvisning 4]      [Innhold]      [Neste - PolyPLUS Omvisning 1]