Brudmekanik: K1C, KC, revnedannelse og Paris lov parametrene er repræsenteret, med de tilsvarende grafer af revnedannelse. Monotone egenskaber er inkluderet sammen med skøn over manglende parametre baseret på monotone egenskaber når det er relevant. Som en del af Extended Range, giver vores brudmekanik data vigtig supplerende viden til ingeniør verden og når det kombineres me Total Materia databasen får man det ultimative værktøj for avancerede egenskaber.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Antag at du vil se brudmekanik data for 1045 (USA / SAE).

Første skridt er at vælge en søgemulighed. Total Materia søgemaskinen udfører materielle søgninger baseret på betegnelsen mest effektivt ved hurtigsøgnings muligheden.

Trin 2: Definer søgekriterier

Indtaste betegnelsen og vælg dit land/standard.

Alt du skal gøre derefter er at klikke på "Søg"-knappen. På få sekunder vil Total Materia søgemaskinen finde alle materialer, som har 1045 (USA / SAE)i deres betegnelse.

Defining search criteria

Trin 3: Valg af undergruppe

Total Materia vil vise alle matchende søgeresultater i undergrupper. Du kan derefter let vælge det materiale, der interesserer dig og se dets egenskaber ved at klikke på det relevante link.

Selecting the subgroup

For at få brudmekanisk data klik på linket i den ønskede undergruppen.

Trin 4: Visning af Data for Brudmekanik

Total Materia vil vise et udvalg af data der dækker brudmekanik for materialet og giver dig mulighed for at vælge fra en række betingelser ved at klikke på drop-down menuen. Monotone egenskaber kan ses sammen med K1C, KC, revnevækst og Paris lov parametre. Total Materia bruger algoritmer til at forudsige brudmekanisk data for enhver manglende værdi baseret på monotone egenskaber.

Viewing fracture mechanics data[Forrige - Extended Range Guide 3]      [Indhold]      [Næste - Extended Range Guide 5]