Mecanica ruperii: K1C, KC, creșterea fisurii şi parametrii legii lui Paris sunt prezentate cu graficul corespunzător pentru creșterea fisurii. Proprietățile monotone sunt incluse în legătură cu estimările parametrilor care lipsesc pe baza proprietăților monotone atunci când este cazul. Ca doar o parte a modulului Extended Range, datele din mecanica ruperii oferă informații adiționale esențiale pentru lumea inginerească, iar atunci când sunt combinate cu baza de date Total Materia oferă un instrument optim cu proprietăți avansate.

Pas 1: Alegerea unei opțiuni de căutare

Să presupunem că doriți să vizualizați date din mecanica ruperii pentru 1045 (SUA / SAE).

Primul pas este să alegeți o opțiune de căutare. Motorul de căutare Total Materia cel mai eficient efectuează căutări de materiale prin denumirea lor folosind opțiunea Căutare Rapidă.

Pas 2: Definirea criteriilor de căutare

Pur și simplu introduceți denumirea și selectați țară / standard.

După aceea, tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe butonul "căutare". În câteva secunde motorul de căutare Total Materia va găsi toate materialele, care au 1045 (SUA / SAE) în denumirea lor.

Definirea criteriilor de căutare

Pas 3: Selectarea de subgrup

Total Materia va afișa convenabil în subgrupuri toate rezultatele de căutare care se potrivesc. Apoi pur și simplu selectați materialul/standardul care vă interesează și vedeți oricare din proprietățile sale făcând clic pe linkul relevant.

Selectarea de subgrup

Pentru a vizualiza toate datele disponibile despre mecanica ruperii faceți clic pe linkul din subgrupul pe care l-ați ales.

Pas 4: Vizualizarea datelor despre mecanica ruperii

Total Materia va afișa o serie de date despre mecanica ruperii pentru materiale şi vă va oferi opțiunea de a selecta dintr-o serie de condiții, făcând clic pe meniul derulant. Proprietățile monotone pot fi vizualizate împreună cu K1C, KC, creșterea fisurii şi cu parametrii legii lui Paris. Total Materia folosește algoritmi pentru a prezice datele despre mecanica ruperii pentru orice valori lipsă, bazate pe proprietăţile sale monotone.

Vizualizarea datelor despre mecanica ruperii[Anterior - Extended Range Tutorial 3]      [Continut]      [Urmator - Extended Range Tutorial 5]