Bruddmekanikk: K1C, KC, sprekkdannelse og Paris lov parametre er presentert, med tilhørende grafer av sprekkdannelse. Monotone egenskaper er inkludert sammen med estimater til manglende parametre basert på monotone data, hvor det er mulig. Som en del av Extended Range tillater vår data om bruddmekanikk at tilleggsinformasjon vises til ingeniør-miljøet, og kombinert med Total Materia sin database er dette det definitive verktøyet for avanserte egenskaper.

Trinn 1: Velge søkealternativ

Anta at du ønsker å vise bruddmekanikk-data for 1045 (USA / SAE).

Det første steget er å velge søkealternativ. Den raskeste måten å søke på materialer fra betegnelse er gjennom Raskt søk alternativet.

Trinn 2: Definere søkekriterier

Skriv inn betegnelsen og ditt land/standard.

Allt du trenger å gjøre er å trykke på søkeknappen. På få sekunder har Total Materia sin søkemotor funnet alle materialer som har 1045 (USA (SAE) i betegnelsen.

Definere søkekriterier

Trinn 3: Velge undergruppen

Total Materia viser alle resultatene i undergrupper. Du kan velge materiale som er av interesse for deg, og vise alle egenskaper ved å trykke den aktuelle linken.

Velge undergruppen

For å se data om bruddmekanikk trykker du på kinken under valgte undergruppe.

Trinn 4: Vise data om bruddmekanikk

Total Materia viser en rekke data om bruddmekanikk, og gir deg muligheten til å velge fra et bredt spekter av betingelser ved å trykke på drop-down menyen.

Vise data om bruddmekanikk[Forrige - Extended Range Omvisning 3]      [Innhold]      [Neste - Extended Range Omvisning 5]