Breukmechanica: K1C-, KC-, scheurgroei- en wet van Paris-parameters worden samen met de overeenkomstige scheurgroeigrafiek weergegeven. Monotone eigenschappen worden toegevoegd. Indien van toepassing worden schattingen van ontbrekende parameters, gebaseerd op monotone eigenschappen, ook weergegeven. Als onderdeel van de Extended Range, bieden onze breukmechanicagegevens cruciale extra informatie aan de ingenieurswereld. Wanneer deze gecombineerd worden met de Total Materia database bieden ze de ultieme tool voor geavanceerde materiaaleigenschappen.

Stap 1: Het kiezen van een zoekoptie

Stel dat u breukmechanicagegevens voor 1045 (USA / SAE) wenst te bestuderen.

De eerste stap is het kiezen van een zoekoptie. De Total Materia zoekmachine zoekt het meest efficiënt naar materialen volgens hun benamingen en door gebruik te maken van de Quick Search optie.

Stap 2: Het definiëren van zoekcriteria

Simply enter the designation and select your country / standard.

Geef eenvoudigweg de benaming in en selecteer uw land / standaard Al wat u vervolgens moet doen is klikken op de "zoek"-knop. Na een paar seconden zal de Total Materia zoekmachine alle materialen me 1045 (USA / SAE) in de benaming terugvinden.

Het definiëren van zoekcriteria

Stap 3: Het selecteren van een subgroep

Total Materia zal alle overeenkomstige zoekresultaten op een handige manier in subgroepen weergeven. U kan vervolgens alle materialen die u interesseren selecteren en de eigenschappen bekijken door op de desbetreffende link te klikken.

Selecting the subgroup

Om de breukmechanicagegevens te bekijken, klikt u op de link van de door u gekozen subgroep.

Stap 4: Het bekijken van breukmechanicagegevens

Total Materia zal een lijst met breukmechanicagegevens voor het materiaal weergeven. U krijgt de mogelijkheid om verschillende condities te selecteren in het drop down menu. Monotone eigenschappen kunnen opgevraagd worden, samen met K1C-, KC-, scheurgroei- en wet van Paris-parameters.Total Materia gebruikt algoritmes om breukmechanicagegevens te voorspellen voor ontbrekende waarden, gebaseerd op de monotone eigenschappen.

Het bekijken van breukmechanicagegevens[Vorige - Extended Range Rondleiding 3]     [Inhoud]      [Volgende - Extended Range Rondleiding 5]