Μηχανική των θραύσεων :  Στη Μηχανική θραύσεως παρουσιάζονται K1C, KC, μέγεθος ρωγμής και παράμετροι νόμου του Paris , με το αντίστοιχο γράφημα της ρωγμής. Μονότονες ιδιότητες περιλαμβάνονται σε συνεργασία με εκτιμήσεις παραμέτρων που λείπουν βασιζόμενες σε μονότονες ιδιότητες όπου εκείνες εφαρμόζονται. Ως ένα μόνο μέρος του Extended Range, τα δεδομένα μηχανικής των θραύσεων παρέχουν απαράμιλλη βοήθεια στην κοινότητα των μηχανικών και όταν συνδυαστούν με τη βάση δεδομένων Total Materia παρέχουν το απόλυτο εργαλείο για ειδικές ιδιότητες.

ΒΗΜΑ 1 Επιλέγοντας μια επιλογή αναζήτησης

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δείτε δεδομένα μηχανικής θραύσεως για το 1045 (USA / SAE).

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε μια επιλογή αναζήτησης. Total Materiaη μηχανή αναζήτησης αναζητά υλικά πιο αποτελεσματικά με την ονομασία τους μέσα από την Γρήγορη αναζήτηση{0> επιλογή. <0}.

ΒΗΜΑ 2 Καθορισμός κριτηρίων αναζήτησης

Απλά εισάγετε την ονομασία και επιλέξτε τη χώρα σας / πρότυπο.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς ένα κλικ στο κουμπί «Αναζήτηση». Σε λίγα δευτερόλεπτα η Total Materiaμηχανή αναζήτησης θα βρει όλα τα υλικά παγκοσμίως που περιλαμβάνουν 1045 (USA / SAE) στην ονομασία τους.

Defining search criteria

ΒΗΜΑ 3 Επιλέγοντας την υποομάδα

Η Total Materia θα δείξει όλα τα ικανοποιητικά αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν σε υποομάδες. Μπορείτε στη συνέχεια απλά επιλέξτε το υλικό που σας ενδιαφέρει και να δείτε κάποια από τις ιδιότητές του, κάνοντας κλικ στον σχετικό σύνδεσμο.

Selecting the subgroup

Για να προβάλετε δεδομένα θραύσεως, κάντε κλικ στον σύνδεσμο στην υποομάδα της επιλογής σας.

ΒΗΜΑ 4 Προβολή δεδομένων μηχανικής των θραύσεων

Η Total Materia θα εμφανίσει μια σειρά από δεδομένα θραύσης για το υλικό και θα δώσει τη δυνατότητα να επιλεγούν διάφορες συνθήκες με ένα κλικ, μέσα από το πτυσσόμενο μενού. Οι μονοτονική ιδιότητες μπορούν να προβληθούν μαζί με K1C, KC, αύξηση μεγέθους ρωγμής και τους παραμέτρους του νόμου του Paris. Η Total Materia χρησιμοποιεί αλγορίθμους για να προβλέψει τα δεδομένα μηχανικής θραύσεως βασιζόμενους στις μονοτονικές ιδιότητες τους.

Viewing fracture mechanics data[Προηγούμενη ξενάγηση ER 3]      [Περιεχόμενο]      [Επόμενη ξενάγηση ER 5]