Utmatting: Den største databasen med tøyning- og spenningsliv for ulike varmebehandlinger og lasttilstander. Monotone egenskaper er også inkludert for referanse sammen med statistiske parametre og estimater hvor det er aktuelt.

Som en del av Extended Range tillater vår utmattingsdata å vise tilleggsinformasjon, kombinert med Total Materia databasen er dette det definitive verktøyet for avanserte egenskaper.

Trinn 1: Velg et søkealternativ

Vi ønsker å se nærmere på utmattingsdata for AW-Al Cu4Mg1..

Først må du velge et søkealternativ. Total Materia sin søkemotor utfører søk på betegnelse mest effektivt gjennom Raskt søk alternativet.

Trinn 2: Definere søkekriterier

Skriv inn materialet AW-Al Cu4Mg1 i betegnelsefeltet Siden opphavet til materialet er ukjent, lar du «Alle» stå i landlisten.

Alt du trenger å gjøre er å trykke søkeknappen. På noen få sekunder har Total Materia sin søkemotor funnet alle materialene i verden som har AW-Al Vu4Mg1 i betegnelsen.

Definere søkekriterier

Trinn 3: Velge materialer fra resultatlisten

Å søke for materialer fra betegnelse resulterer generelt sett i en liste materialer som tilfredsstiller kriteriene du gav. Avhengig av søkekriteriene kan denne listen være svært lang (opp til 2000 materialer), men vårt eksempel resulterer i en liste som består av 35 materialer. Ved å trykke på betegnelsen kan du hente og undersøke materialegenskapene . Om søket ditt gir mer enn 2000 treff må du avgrense søket.

Velg et materiale av interesse fra listen. I dette eksempelet velger vi Euronorm standard. Trykk på materialet for å se all data som er tilgjengelig.

Velge materialer fra resultatlisten

Trinn 4: Velg undergruppe

Total Materia viser alle treffene i undergrupper. Du kan enkelt velge materialer som er av interesse for deg for å se egenskaper ved å trykke på aktuelle linker.

 Velg undergruppe

For å se all tilgjengelig utmattingsdata trykker du på linken under ønsket underguppe.

Trinn 5: Vise utmattingsdata

Total Materia vil vise en rekke utmattingsdata for materialet og gi deg muligheten til å velge mange ulike betingelser ved å trykke på drop-down menyen. Ved å trykke på relevant fanen kan du se data vedrørende tøyning- eller spenningsliv. Monotone egenskaper er inkludert som referanse, så vel som aktuelle statistiske data. Du kan se den interaktive grafiske informasjonen som gir informasjon om tøyningsliv i elastisk- og flytningsområder.

Vise utmattingsdata[Forrige - Extended Range Omvisning 2]      [Innhold]      [Neste - Extended Range Omvisning 4]