Κόπωση: Η μεγαλύτερη βάση δεδομένων παραμέτρων παραμόρφωσης για διάφορες καταστάσεις θερμικής επεξεργασίας και συνθήκες φόρτισης. Μονοτονικές ιδιότητες περιλαμβάνονται αναφορικά μαζί με τις στατιστικές παραμέτρους κόπωσης ανάλογα με την περίπτωση.

Ως ένα μόνο μέρος του Extended Range, τα δεδομένα κόπωσης παρέχουν απαράμιλλη βοήθεια στην κοινότητα των μηχανικών και όταν συνδυαστούν με τη βάση δεδομένων Total Materia, παρέχουν το απόλυτο εργαλείο για ειδικές ιδιότητες.

ΒΗΜΑ 1 Επιλέγοντας μια επιλογή αναζήτησης

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να δείτε δεδομένα κόπωσης για AW-Al Cu4Mg1.

Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε μια επιλογή αναζήτησης. Total Materiaη μηχανή αναζήτησης αναζητά υλικά πιο αποτελεσματικά με την ονομασία τους μέσα από την Γρήγορη αναζήτηση{0> επιλογή. <0}

ΒΗΜΑ 2 Καθορισμός κριτηρίων αναζήτησης

Εισάγετε το υλικό AW-Al Cu4Mg1 στο πεδίο ονομασίας Όταν η προέλευση του υλικού είναι άγνωστη, αφήστε τη λέξη «Όλες» στη αναδυόμενη λίστα της χώρας.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλώς ένα κλικ στο κουμπί «Αναζήτηση». Σε λίγα δευτερόλεπτα η Total Materiaμηχανή αναζήτησης θα βρει όλα τα υλικά παγκοσμίως που περιλαμβάνουν AW-Al Cu4Mg1  στην ονομασία τους

Defining search criteria

ΒΗΜΑ 3 Επιλέγοντας το υλικό από τη λίστα των αποτελεσμάτων

Η αναζήτηση υλικών σύμφωνα με την ονομασία τους, γενικά δίνει αποτελέσματα πού ικανοποιούν τα κριτήρια που δώσατε. Ανάλογα με τα κριτήρια αναζήτησης, αυτή η λίστα μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη (μέχρι 2000 υλικά), αλλά στο παράδειγμά μας η λίστα που προκύπτει αποτελείται από 35 υλικά. Κάνοντας κλικ στην ονομασία τους, μπορείτε να ανακτήσετε και να αναθεωρήσετε τις ιδιότητές τους. Εάν η αναζήτησή σας δίνει περισσότερο από 2000 υλικά, θα χρειαστεί να περιορίσετε την αναζήτησή σας.

Επιλέξτε το υλικό που σας ενδιαφέρει από τη λίστα. Σε αυτό το παράδειγμα επιλέγουμε να προβάλουμε το πρότυπο Euronorm. Κάντε κλικ στο υλικό για να δείτε το εύρος των δεδομένων που είναι διαθέσιμα για προβολή.

Selecting the material from the list of results

ΒΗΜΑ 4 Επιλέγοντας την υποομάδα

Η Total Materia θα δείξει όλα τα ικανοποιητικά αποτελέσματα αναζήτησης που ταιριάζουν σε υποομάδες. Μπορείτε στη συνέχεια απλά επιλέξτε το υλικό που σας ενδιαφέρει και να δείτε κάποια από τις ιδιότητές του, κάνοντας κλικ στον σχετικό σύνδεσμο.

Selecting the subgroup

Για να δείτε τις καμπύλες κόπωσης κάντε κλικ στην υποομάδα επιλογής σας.

ΒΗΜΑ 5 Δεδομένα Κόπωσης

Η Total Materia θα εμφανίσει μια σειρά από δεδομένα κόπωσης για το υλικό και θα δώσει τη δυνατότητα να επιλεγούν διάφορες συνθήκες με ένα κλικ, μέσα από το πτυσσόμενο μενού. Κάνοντας κλικ στην σχετική καρτέλα μπορείτε να δείτε δεδομένα που αφορούν την αντοχή του υλικού σχετικά με τη τάση και τη παραμόρφωση. Μονότονες λειτουργίες περιλαμβάνονται ως αναφορές όπως επίσης και στατιστικά δεδομένα. Μπορείτε να δείτε το διαδραστικό διάγραμμα που δίνει πληροφορίες παραμόρφωσης στο ελαστικό και πλαστικό φάσματα.

Viewing fatigue data[Προηγούμενη ξενάγηση ER 2]      [Περιεχόμενο]      [Επόμενη ξενάγηση ER 4]