Udmattelse: Den største database af livscyklus parametre for både tøjning og spænding henført til forskellige varme behandlinger og belastningstilstande. Monotone egenskaber er medtaget som reference punkt sammen med statistiske parametre og estimater hvor det er muligt.

Som en del af Extended Range, giver vores udmattelsesdata vigtigt supplerende viden til ingeniør verden og når det kombineres med Total Materia databasen får man det ultimative værktøj for avancerede egenskaber.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Antag, at du vil se udmattelsesdata for AW-Al Cu4Mg1.

Første skridt er at vælge en søgemulighed. Total Materiasøgemaskinen udfører materielle søgninger baseret på betegnelsen mest effektivt ved hurtigsøgnings muligheden.

Trin 2: Definer søgekriterier

Angiv materiale betegnelsen AW-Al Cu4Mg1 i feltet. Da oprindelsen af materialet er ukendt, skal du forlade 'Alle' i landets pop op-liste.

Alt du skal gøre derefter er at klikke på "Søg"-knappen. På få sekunder vil Total Materia søgemaskinen finde alle materialer i verden, som har AW-Al Cu4Mg1 i deres betegnelse.

Defining search criteria

Trin 3: Valg af materiale fra listen af resultater

Søgning efter materialer udfra betegnelsen giver generelt en liste over materialer, der tilfredsstiller de ønskede kriterier. Afhængigt af søgekriterierne, kan denne liste være temmelig store (op til 2000 materialer), men i vores eksempel består den resulterende liste af 34 materialer. Ved at klikke på deres betegnelse, kan du se og gennemgå deres egenskaber. Hvis din søgning giver mere end 2000 materialer vil det være nødvendigt at justere din søgning.

Vælg det ønskede materiale fra listen. I dette eksempel vælger vi Euronorm standarden for visning. Klik på materialet, for at se udvalget af data der er tilgængeligt.

Selecting the material from the list of results

Trin 4: Valg af undergruppe

Total Materia vil vise alle matchende søgeresultater i undergrupper. Du kan derefter let vælge det materiale, der interesserer dig og se dets egenskaber ved at klikke på det relevante link.

Selecting the subgroup

For at få al tilgængelig udmattelsesdata klik på linket i den ønskede undergruppen.

Trin 5: Visning af udmattelsesdata

Total Materia vil vise et udvalg af udmattelsesdata for materialet og giver dig mulighed for at vælge fra en række betingelser ved at klikke på drop-down menuen. Ved at klikke på den relevante fane kan du få vist data vedrørende enten tøjning eller spænding. Der er medtaget monotone egenskaber for reference samt alt gældende statistiske data. Du kan se den interaktive grafiske information for tøjningslivs oplysninger i de elastiske og plastiske områder.

Viewing fatigue data[Forrige - Extended Range Guide 1]      [Indhold]      [Næste - Extended Range Guide 3]