Curbe tensiune-deformație: Total Materia deține o colecție unică de diagrame tensiune-deformație pentru calcule din gama plasticitate pentru mii de materiale, tratamente termice și temperaturi de lucru. Sunt oferite atât curbe de tensiune reala cât și cele nominale pentru căutare pentru nivele diferite de deformație acolo unde este cazul.
Ca doar o parte a modulului Extended Range, diagramele plasticitate acordă asistență de necomparat în lumea de inginerie, iar atunci când sunt combinate cu baza de date Total Materia oferă un instrument optim cu proprietăți avansate.

Pas 1: Alegerea unei opţiuni de căutare

Să presupunem că doriţi să vizualizați curbe tensiune-deformație pentru 17-7PH (SUA / SAE).

Primul pas este să alegeți o opţiune de căutare. Motorul de căutare Total Materia cel mai eficient efectuează căutări de materiale prin denumirea lor folosind opțiunea Căutare Rapidă.

Pas 2: Definirea criteriilor de căutare

Pur și simplu introduceți denumirea și selectați țară / standard.

După aceea, tot ce trebuie să faceți este să dați clic pe butonul "căutare". În câteva secunde motorul de căutare Total Materia va găsi toate materialele, care au 17-7PH (SUA / SAE) în denumirea lor.

 Definirea criteriilor de căutare

Pas 3: Selectarea de subgrup

Total Materia va afișează convenabil toate rezultatele de căutare care se potrivesc în subgrupuri. Apoi pur și simplu selectați materialul/standardul care vă interesează și vedeți oricare din proprietățile sale făcând clic pe linkuri relevante.

Selectarea de subgrup

Pentru a vizualiza diagrame plasticitate faceți clic pe linkul din subgrupul pe care l-ați ales.

Pas 4: Vizualizarea diagramelor

Total Materia va prezenta curbe la temperatura camerei, dar, de asemenea, este posibil să selectați dintr-o serie de condiții din lista cu condiții. De asemenea, este posibil să vizualizați curbe cu funcția noastră interactivă. Introduceţi temperatura de care sunteţi cel mai interesat, faceţi clic pe "calculează" şi Total Materia va prezenta curba relevantă pentru dvs. într-un grafic. Cifrele sunt, de asemenea, convenabil afişate în tabel pentru a le utiliza cu uşurinţă în alte calcule.

Vizualizarea diagramelor[Anterior - SmartComp Tutorial 1]      [Continut]      [Urmator - Extended Range Tutorial 2]