Spenning-tøyning kurver: Total Materia innehar en unik samling med spenning-tøyningskurver for beregning i flytegrensen for tusenvis av materialer, varmebehandlinger og arbeidstemperaturer. Både virkelig og ingeniør spenningskurver er gitt for ulike tøyningshastigheter hvor det er aktuelt.
Som en del av Extended Range gir våre spenning- tøyningsdiagrammer enestående assistanse til ingeniørmiljøet når de blir kombinert med Total Materia databasen.

Trinn 1: Velge et søkealternativ

I dette eksempelet ser vi nærmere på spenning- tøyningskurver for 17-7PH (USA / SAE).

Det første steget er å velge et søkealternativ. Total Materia søkemotor søker mest effektivt gjennom Raskt søk alternativer.

Trinn 2: Definere søkekriterer

Skriv inn betegnelse eller velg land/standard.

Alt du trenger å gjøre så er å trykke på søkeknappen. På få sekunder vil Total Materia sin søkemotor finne en rekke resultater med 17-7PH (USA / SAE) i betegnelsen,

Definere søkekriterer

Trinn 3: Velge undergruppe

Total Materia vil vise alle søkeresultatene i subgrupper. Du kan så velge materialet som du er interessert i, og vise alle egenskapene ved å trykke på den aktuelle linken.

Velge undergruppe

For å se spenning- tøyningsdiagram trykker du på linken i subgrupen.

Trinn 4: Vise diagrammer

Total Materia vil vise kurver ved romtemperatur, men det er også mulig å velge blant en rekke forhold fra en drop-down meny. Det er også mulig å se kurver med vår interaktive funksjon. Skriv inn temperaturen du er mest interessert i, trykk så på «kalkuler» og Total Materia vil gi deg relevante kurver. Figurene er også vist i en tabell for å forenkle bruken i andre beregninger.

Vise diagrammer[Forrige - SmartComp Omvisning 1]      [Innhold]      [Neste - Extended Range Omvisning 2]