Spænding-Tøjnings kurver: Total Materia besidder en unik samling af spænding-tøjnings kurver til beregninger i det plastiske interval for tusindvis af materialer ved forskellige varmebehandlinger og arbejdstemperaturer. Både sande og ingeniørmæssige spændings kurver er givet for forskellige tøjningshastighed der hvor det er muligt.
Som en del af Extended Range, giver vores spænding-tøjnings diagrammer uovertruffen assistance til ingeniør verden og når det kombineres med Total Materia databasen får man det ultimative værktøj for avancerede egenskaber.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Antag at du vil se spænding-tøjnings kurver for 17-7PH (USA / SAE).

Første skridt er at vælge en søgemulighed. Total Materia søgemaskinen udfører materielle søgninger baseret på betegnelsen mest effektivt ved hurtigsøgnings muligheden.

Trin 2: Definer søgekriterier

Indtaste betegnelsen og vælg dit land/standard.

Alt du skal gøre derefter er at klikke på "Søg"-knappen. På få sekunder vil Total Materia søgemaskinen finde alle materialer, som har 17-7PH (USA / SAE) i deres betegnelse.

Defining search criteria

Trin 3: Valg af undergruppe

Total Materia vil vise alle matchende søgeresultater i undergrupper. Du kan derefter let vælge det materiale, der interesserer dig og se dets egenskaber ved at klikke på det relevante link.

Selecting the subgroup

For at få spænding-tøjnings diagrammer klik på linket i den ønskede undergruppen.

Trin 4: Visning af diagrammer

Total Materia vil præsentere kurver ved stuetemperatur, men det er også muligt at vælge mellem en række betingelser fra drop down menuen. Det er også muligt at se kurverne med vores interaktive funktion. Angiv den ønskede temperatur, tryk ´udregn´og Total Materia vil give dig den relevante kurve for din graf. Tallene er også vist i tabellen for at gøre det let og ligetil at bruge i andre beregninger.

Viewing diagrams[Forrige - SmartComp Guide 1]      [Indhold]      [Næste - Extended Range Guide 2 ]