I udstyrs design, strukturel design og produktion og tekniske analyser, er professionelle ofte nød til at have nogle specifikke oplysninger om materialeegenskaber som TTT, FTT diagrammer, Metallografi, bearbejdelighed og magnetisk data. En hurtig adgang til disse oplysninger er normalt nødvendigt for at kunne udføre tekniske opgaver korrekt og effektivt, og det er præcis, hvad Total Materia giver dig.

Trin 1: Valg af søgeindstilling

Det er muligt at finde metallografi data på to måder, enten gennem en specielt udvalgt materiale eller ved at bruge avanceret søgning til at generere en liste over materialer med data.

Trin 2: Definer et søgekriterie

I dette første eksempel, antag at du ønsker at gennemgå metallografi data af DIN betegnelsen 1.0401

Defining search criteria

Du kan få adgang til afsnittet metallografi direkte fra undergruppe siden

Selecting metallography from the subgroup page

Her er det muligt at se alle tilgængelige metallografi billeder til en række betingelser, generelle oplysninger om mikrostrukturer og ætsning sammen med henvisninger til de specifikke data på siden.

Metallography data

I det andet eksempel kan vi bruge avanceret søgning til identifikation af stål fra den østrigske Standard (ONORM) der har metallografi data .

For at definere søgekriterierne kan du vælge ONORM fra landets pop op-liste og gruppen af materialer som du er interesseret i.

I afsnittet special søgning nederst på siden er det muligt at afkrydse den rigtige box vedrører metallografi.

Metallography through Advanced search

Når du har klikket på knappen Søg, vil Total Materia finde alle materialer fra ONORM standard, der opfylder de givne kriterier, og vise dem på listen. 

List of materials

Trin 3: Visning af materialeegenskaber

For at se egenskaberne for et specifikt materiale fra listen, skal du klikke på dens betegnelse og derefter navigere til dens undergruppe side og se metallografi oplysninger.

Metallography data[Forrige - Guide 7]      [Indhold]      [Næste - SmartComp Guide 1]